Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Özel web yazılım, bir web sayfasını istekleriniz doğrultusunda hazırlatmak anlamını taşır. Neden özel web yazılımın normal sitelerden daha az tercih edildiğini kısaca açıklayalım.

Özel Web Yazılım Nedir?

Hazır sitelerin veya web site scriptlerinin yetersiz kaldığı durumlarda başvurulan özel istekleri kapsayan yazılım çalışmasıdır.

Özel Web Tasarım
Özel web sitesi tasarımı yazılım ihtiyaçlarınıza özel olarak geliştirilir.

Evet, normal kurumsal sitelere göre özel web yazılımın tercih edilmesi tabii ki düşük bir orana sahiptir. Herkes özel web sitesi yaptırmalı diye bir kural asla yoktur. Tamamen ihtiyaçtan dolayı özel tasarım web sitesi yapılması istenebilir.

Ne Ölçüde İhtiyaç Duyarız?

Bir kalıba sığmak istemediğinizde değişim işte o an başlar… Özel web yazılım ihtiyacınız bu farklı istekleri kapsar. Siteniz için bulunacağınız bir talep tarafımızdan uzman ekibimiz ile geliştirilmektedir.

Özel yazılım ihtiyaçlarınız neticesinden üretilir. Kullanım amacı ile sadece yaptıran kişi veya kuruma ait araçlar içerir. Kullanım kolaylığı ile yapmak istediğiniz her kaydı rahatlıkla sağlamanıza imkan tanır.

İsteklerinize göre oluşturulur. Genelde bir proje olarak geliştirilir. Size özel geliştirilen yazılımlar işinize adapte ettiğinizde iş hayatınızı kolaylaştırdığı gibi aynı zamanda daha rahat bir yönetime sahip olacaktır. Özel web yazılım, sizin koordinasyon ve hareket alanınızı da genişleterek kolaylaştıracaktır.

İhtiyaçlarınıza göre geliştirilir. Bahsedilen özellikler siteniz için özel olarak kodlanır. Özel tasarımı bir kumaşa benzetebilirsiniz. Örneğin, iyi bir terziden iyi bir kumaş alırsanız ölçüleri de belliyse ortaya harika bir elbise çıkabilir. Bu çalışmaları yapmakta aynı duruma benzer. Yalnız işin bir de panel boyutu var ki genelde CMS (İçerik Yönetim Sistemi) olarak geçer. Bu sistemler sitenin yönetiminin yapıldığı özel bir web sayfasıdır. Neredeyse tüm kontroller bu sistem üzerinden gerçekleşir.

Özel yazılım için bir fikriniz varsa bize ulaşabilirsiniz. Çünkü biz sizin için geliştiriyoruz.

Özel Web Yazılım ‘ın Avantajları Nelerdir?

Web Sitelerinde Özel Yazılım’ın Performansını Ölçmek

Google PageSpeed ve Lighthouse Chrome eklentisi ile hız ve performans ölçümleri yapabilirsiniz.

Özel yazılımın eğer kullanıcılara kaynak sağlayacak bir yapı üzerine oluşturulma düşüncesi varsa muhakkak performans ölçümü yapılması gerekir. Burada özel yazılım olarak bahsettiğimiz şirket içinde kurulan ve sadece şirket içi kullanılacak bir yazılım ise hızlı çalışması gözetlenmelidir.

Web sitenizin mobil ve masaüstünde hız ve performans sonuçlarını sorgulayabileceğiniz harika bir araç var. Hepimizin bildiği Google firması PageSpeed Insights hizmeti ile sayfanızın hız testini yaparken Lighthouse Chrome eklentisi ile de ekranınızda açık olan siteyi ikona tıklayıp “Performance”, “Accessibility”, “Best Practices”, “SEO” başlıklarında 100 üzerinden puanlama ile inceleyebilirsiniz.

TIKLA ARA
WhatsApp