Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Özel tasarım web sitesi hakkında neler biliyoruz? Ne yaptırmak istiyorsunuz acaba? Bir proje, kurumsal bir site veya e-ticaret siteleri mi düşünüyorsunuz?

Peki özel tasarım web sitesi yaptırmak tam olarak ne işinize yarayacak?

Hadi hemen öğrenmeye başlayalım.

Özel Tasarım Nedir?

Özel tasarım: Müşteri taleplerine uygun geliştirilen projenin kaynak kodlarını hiçbir şekilde kopyalamadan firmaya özel olarak hazırladığı çalışmadır.

Özel Tasarım Web Sitesi Kimlerin Kullanımına Uygundur?

Özel tasarım; kurumsal firmalar, tek sayfalı ürün hizmet siteleri, proje siteleri ve isteğe özel geliştirilen CMS – İçerik Yönetim Sistemi (Content Manager System) yapılarında kullanılır.

Sadece size özel web tasarım
Özel tasarım web sitesi sadece firmanıza, e-ticaret sayfanıza veya projenize ait olabilmektedir.

Özel web tasarımları hazır şablonlara göre daha uzun sürede hazırlanır ve site sahibine özel olur. Bu nedenle hazır tasarımlara göre biraz daha yüksek bütçe ile hazırlanmaktadır.

AVMEK Creative Media, özel tasarım uyguladığı sitelerin kaynak kodlarını kopyalayıp ikinci bir firmaya asla satmaz. İş ahlakı ve etik değerlerine bağlı olan AVMEK, müşterilerine ait hiç bir görseli farklı hiç bir site veya projede kullanmaz.

Özel Tasarım Web Sitesi Nasıl Hazırlanır?

Site yapılmadan önce müşteri ile detaylar görüşülür. Bu detaylar; örnek aldığı bir sitenin olup olmadığı, logosunun olması veya talep edilmesi, içeriklerinin hazır olması veya hazırlanmasının talep edilmesi, iletişim bilgileri ve müşteri tarafından olmazsa olmazlar notları şeklindedir.

Bu süreçlerden sonra örnek tasarım demosu müşteriye sunulur. Gerekli inceleme ve içerik eklemeleri bu aşamada devam eder.

Müşteri en başta belirttiği maddelerin tamamlanması ardından projeyi onaylayana kadar talepleri uygulanmaya devam eder.

Onayı akabinde anlaşma gereği son ödeme de yapılarak aynı gün kurulum ile site yayına açılır.

Harika! Son teknolojilere uyumlu web sitesi sahibi oldunuz.

Hizmet Sonrası Nasıl Destek Sağlanır?

AVMEK Creative Media, telefon ve mail desteğini web sitesi veya hosting için hizmet alındığı sürece ücretsiz vermektedir.

Daha önce bir alan adına sahip değilseniz ve proje için kullanılacak bir alan adı ise anlaşma sağlandığında 1 yıl ücretsiz domain hediye etmektedir.

SSL Sertifikası önemi
SSL bir web sayfası için oldukça önemli bir kriterdir. E-ticaret sitelerinde sanal pos kullanma talebi, SSL kurulu ise değerlendirilmektedir.

SSL sertifikaları web sayfaları için oldukça önemlidir. Bir web sitesinin güvenli olduğunun kanıtıdır. Bu sertifikaya sahip siteler arama sonuçlarında daha hızlı yükselmektedir.

TIKLA ARA
WhatsApp