Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

E-ticaret sitesi günümüz teknoloji ile yoğun müşteri kitlesine sahip olan sistemlerdir. Bu sistemler hakkında bilgi almak için yazımızı okumaya devam edebilirsiniz.

E-ticaret siteleri içerisinde ürün satışı yapılan sistemlere verilen genel isimlerdir. Bu sistemler kullanıcılar tarafından yoğun ilgi görerek yoğun müşteri kitlesine sahip olur.

Profesyonel e-ticaret sistemleri satıcı ve müşteri arasındaki bağlantıyı kurmaktadır. Alıcı sistemde yer alan ürünleri bilgilerini doldurarak kısa sürede sipariş verir. Satın alınan ürünler satıcının sistemine düşer. Satıcı müşteri bilgilerini görerek ürünü satıcıya iletir. Böylelikle iki taraf da kısa sürede alışverişlerini tamamlamış olurlar.

Profesyonel E-Ticaret Sitesi ve Faydaları

E-Ticaret Sitesi

Oysa ki e-Ticaret sistemlerinin en büyük avantajlarından bir tanesi kitle sınırı olmaması. Türkiye bölgesinin her hangi bir konumda bir mağazanız olduğunu düşünelim. Bu bölgede yaklaşık 8 milyon insan yaşıyorsa mağazanızın bulunduğu bölgede yaklaşık 200 bin insana hizmet verebilirsiniz.

We Are Social ve Hootsuite‘in raporundaki Ocak ayı verilerine göre, Türkiye‘de 62,7 milyon internet kullanıcısı var. Bu sayı, 2019’un Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre ise, Türkiye‘de nüfusun yüzde, 75,3’ü internet kullanıyor. Bu demek oluyor ki bir e-ticaret sisteminiz 62,7 milyon kullanıcı tarafından erişilebilir.

Profesyonel E-Ticaret Sitesi Kurmak

E-ticaret siteleri kurmak biraz yorucu bir işlemdir bunun en büyük sebebi ise gelişen teknoloji ile web sitenizi güncel tutmak e-ticaret siteleri bir kez tasarlanarak uzun yıllar boyunca kullanılmaz. Sürekli gelişen yeni sistemler müşteri tavsiyeleri gibi konuları ön planda tutarak sistemlerinizi sürekli kullanıcıya en kolay şekilde sunmanız gerekmektedir.

E-ticaret siteleri kurmak biraz yorucu bir işlemdir bunun en büyük sebebi ise gelişen teknoloji ile web sitenizi güncel tutmak e-ticaret siteleri bir kez tasarlanarak uzun yıllar boyunca kullanılmaz. Çünkü sürekli gelişen yeni sistemler müşteri tavsiyeleri gibi konuları ön planda tutarak sistemlerinizi sürekli kullanıcıya en kolay şekilde sunmanız gerekmektedir.

E-ticaret siteleri için hazır taslaklar kısa süreli çözümler sağlayarak bir süre sonra işinizi görmeyecek hâle gelir ve emeğiniz boşa gitmiş olur. Profesyonel sürekli güncel kalacak bir e-ticaret sistemi düşünüyorsanız kendi yazılımını yapan firmalar ile çalışmak ileriye dönük emekleriniz için en faydalı işlemdir. Sistemi kurduktan sonra E-ticaret sitesinde büyüme yollarını uygulayarak zamanla yoğun müşteri kitlesine sahip olabilirsiniz.

E-Ticaret Sitesi Fiyatları

Profesyonel e-ticaret sitesi yaptırmak istiyor ve fiyat araştırması yapıyorsanız çok fazla teklif almış olmasınız. Ayrıca e-ticaret web sitelerinde net bir fiyat almak çok mümkün değildir.

İlk aşamada hangi sistemleri kullanacağınızı kesinleştirip bir fiyat teklifi alabilirsiniz. Ancak yeni talep, istek ve öneri geldikçe bu fiyat artmaya devam edecektir. Kısaca e-ticaret sistemleri için net bir fiyat yerine ilk başta başlamak istediğiniz sistemlere teklif yapılır. Yazılımcı bir firma ile çalışıyorsanız zamanla güncelleme talep ederek yaptırabilirsiniz. Bu nedenle kullanıcılarınıza daha kullanışlı bir platform sunabilirsiniz.

Profesyonel E-Ticaret Sitesi İçin Sanal POS Firmaları

E-ticaret siteleri için sanal pos vazgeçilmez bir tahsilat sistemidir. Kullanıcıyı tek ekrandan ödeme yapabileceği alana taşımak ödeme yapacak olanların da işini kolaylaştıracaktır. Kullanıcının işini ne kadar kolaylaştırırsanız o kadar çok sipariş ve ödeme alabilirsiniz. Son olarak sizler için derlediğimiz sanal POS hizmeti veren bazı kuruluşları inceleyebilirsiniz.

Sizde profesyonel e-ticaret sistemi düşünüyorsanız bize ulaşın sayfamızdaki bilgilerden bize ulaşabilirsiniz.

TIKLA ARA
WhatsApp