Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Harika bir tasarıma veya dikkat çekici bir kurumsal tanıtıma ihtiyacınız mı var? Bir web tasarım ajansının ne tür hizmetler sunduğunu merak ediyor musunuz? Peki hangi hizmetler sizin için önemli?

Web Tasarım Ajansının Amacı Nedir?

Kim derdi ki telefonlardan internete girebileceğimiz… Ya da akıllı saatler ile görüntülü görüşmeler yapabileceğimizi…

Evet. Teknolojinin gelişmesi ile yaygınlaşması da hızlı oldu. Altın çağını yaşadığımız teknoloji ile reklamcılıkta gelişti gelişti ve geleneksel halin dışında küçük bir esnafın veya bir kurumsal firmanın artık olmazsa olmazı haline geldi.

Mobil uyumlu web tasarımlar,  mobil cihazlarda ekran ölçülerine göre otomatik ölçü alır. Kullanım kolaylığı sağladığı gibi hızlı ve performanslı çalışmasını da sağlar.
Mobil uyumlu web tasarımlar, mobil cihazlarda ekran ölçülerine göre otomatik ölçü alır. Kullanım kolaylığı sağladığı gibi hızlı ve performanslı çalışmasını da sağlar.

Bu yüzden tüm kullanıcılara tek adresten erişebilecek kadar yakın olduk.

Peki, nasıl kendinizi veya firmanızı tanıtabilirsiniz hiç düşündünüz mü?

Hadi biraz daha yakından bakalım.

Web Tasarım Ajansının Hizmet Alanları

Web tasarım ajansının vereceği hizmette sınır olmamalıdır. Rekabetin yüksek olduğu mecralarda en önemli ve faydalı olabilecek şey konsepte uygun, özgün çalışmalar ve gelişmiş altyapıdır.

Siz de bir web tasarım ajansının ne hizmetler verebildiğini görmek için aşağıdaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Web Sitesi

Web tasarım bir firmanın tanıtımı ve pazarlaması için oldukça önemli bir yeniliktir. Kurumsal imajınızı yansıtır. Her firmanın mutlaka bir web sitesi olması gerekmektedir. (Türk Ticaret Kanunu 6102. Sayılı Kanun)

Bir web sitesi tasarım ve kullanımı açısından firmaya özel olmalıdır. Web sitesi; sizi veya firmanızı anlatan bir yazı, vizyon, misyon, referanslarınız ve iletişim gibi sayfalar yer alır.

Bir web tasarım ajansı web sayfalarını kendi oluşturmalı veya talepler doğrultusunda geliştirmelidir. Kendi tasarım ve yazılımını yapan firmalar hizmet açısından daha kaliteli sonuçlar görmenize fayda sağlar.

Özel Yazılım Geliştirme

Özel web yazılım, talepte bulunan firmanın standartların dışında kendi ihtiyaçlarına göre yapılmasını istediği özel kodlama sürecidir. Tamamen isteklerinize göre esneyebilen tasarım ve yazılım çalışmaları işinizi yapmanızı kolaylaştırmayı amaçlar.

Web tasarım ajansları için web yazılım geliştirme müşterisine özeldir. Başka bir firmaya satışı uygun ve etik değildir. Anlaşma koşullarında bu belirtilir.

Arama Motoru Optimizasyonu (Google SEO)

Arama motoru optimizasyonu adından da anlaşılacağı üzere bir web sitesinin arama motorlarında (Google, Yandex, Bing, Yahoo vb.) indekslemesidir. Bu siteler için belirli kurallar söz konusudur.

Bir web tasarım ajansı içerisinde görev alan SEO Uzmanı, kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayabilecek düzeyde uygun hızlı, sürekli yenilenen ve belirli sayfa içi koşullara uygun geliştirilmesi ile arama motorları için optimizasyon yapılabilir. Sadece bu kadar ile kalmaz daha fazla seçenekleri ise kendi tecrübe ve yönergelerine uygun geliştirir.

E-Ticaret Sitesi

Bir mağaza veya sokakta yürürken gözlerinize takılan ne görüyorsanız inanın ki hepsi zaten internette satılan veya pazarlanan nesnelerdir.

COVID-19 salgını nedeniyle birçok insanın ev, giyim, gıda, enerji, elektronik, sağlık, eğitim veya farklı kategorilerde tüm ihtiyaçlarını internet üzerinden sipariş verdiğini gördük. Bu yazıyı biz yazarken siz de okurken bile online satışlar devam ediyor. Hatta günün ve gecenin her saati! Burada zaman kavramı yok.

Profesyonel bir e-ticaret paketi ile siz de binlerce hatta milyonlarca kişiye ulaşabilirsiniz. Bunun için en iyi hizmeti yine kendi e-ticaret sistemini geliştirmiş bir web tasarım ajansından alabilirsiniz.

Sosyal Medya Yönetimi

Bir web tasarım ajansı; yaptığı web sayfaları, geliştirdiği özel web yazılımları ve sağladığı SEO hizmetlerinin yanında bir marka için en önemli olan kritik hizmeti de sunmalıdır.

Sosyal medya ile kullanıcılar arasında etkileşim kurup yeni müşteriler elde edebilirsiniz. Tabii ki bir web sayfası için nasıl özverili ve profesyonel çalışılıyorsa sosyal medya hesaplarınız için de özenli çalışılmalıdır.

İçerik Editörlüğü

Sizin için özgün makale yazabilen bir firmaya ihtiyacınız olduğunu belirtmek gerekiyor. Bir web sayfası ilk kurulduğunda küçük bir bebek gibidir. Fazlaca ilgi ve içeriğe ihtiyaç duyar. Kendi kişiliği için verilecek ada biz İçerik Editörlüğü diyoruz.

Peki nedir bu içerik editörlüğü? Bu içerik editörü neye göre makale hazırlar?

Tanım: İçerik editörü, web sitesinin hizmet, ürünler veya özel sayfaları için Google SEO kriterlerine uygun, imla kurallarına özen gösterip ve kullanıcı ihtiyaçlarını gözeterek makale hazırlayan kişilere verilen addır.

Bu tanımı içerik editörümüz kendi hazırladı 🙂

Dijital Reklam Çalışmaları

Özel Animasyon Video

Animasyonlar her zaman oldukça dikkat çekici olmuştur. Genelde bir yazı mı yoksa bir video mu diye sorulduğunda animasyon deriz.

Billboard Tasarımı

Genellikle, ürün tanıtımlarında reklamın insanlara açık alanda daha fazla dikkat çekmesi için billboardlar kullanılır. Tabii ki billboardlar yüksek çözünürlüğe sahip büyük boyutlu çalışmalardır.

Arama Motoru Pazarlamacılığı

Arama motoru pazarlamacılığı alanı oldukça geniş bir alandır. Arama motorları reklamcılığı görsel, videolu tanıtım ve metin tabanlı web reklamlarından oluşur.

Web tasarım ajansının; reklam panelleri üzerinden belirli tutarlarda istenilen kelimelerde reklam başlatabileceği gibi aynı zamanda hazırlanan bir görsel için de reklam verilebilmektedir.

Grafik Tasarımı

Yeni bir logo yeni bir heyecandır. Web tasarım ajansı bir logoya ihtiyacınız olduğunda size bir logo yapabilmelidir.

Kurumsal Kimlik

Kurumsal kimlik çalışmaları ile kartvizit, broşür veya logolu ürünler yaptırabilirsiniz.

Ürün Fotoğraf Çekimi

Dijital fotoğraf çekimleri ile firmanıza özel görseler sitenizde veya reklamlarınızda kullanılır.

TIKLA ARA
WhatsApp