Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Web sitesi farklı bölümlere ayrılır. Bir web sayfasının kaç günde tamamlanabileceğini anlatmadan önce belirtmek istediğimiz daha özel durumlar var. Tamamlanma süresini etkileyen özel durumlardan kısaca bahsedersek daha net bilgi edinmiş olacaksınız.

Web Sitesi Tamamlanma Süresini Etkileyen Sebepler

Bu durumu müşteri kaynaklı ve firma kaynaklı olarak iki alt başlıkta açıklayabiliriz.

Web sitesi projelerinde tamamlanma süreleri müşteri ve firma kaynaklı olarak ikiye ayrılır.
Web sitesi projelerinde firmamız sorunları en aza indirebilmek için demo sunum öncesinde tüm verileri site üzerine ekleyip sunuyoruz.

Müşteri Kaynaklı Sebepler

Eksik bilgi, proje öncesinde bahsedilmeyen sonradan fikir olarak gelen isteklerin uygulatılması, anlaşılan ücretin eksik gönderilmesi, proje ile ilgilenilmemesi ve projeden vazgeçmesi gibi süreçleri etkileyen başlıca sebeplerden oluşmaktadır.

Firma Kaynaklı Sebepler

Amatör hizmet, yetersiz personel ve bilgi eksikliği, hazır script kullanımı, günü kurtarmak için alınan projeler, iş ahlakı ve elindeki işlerin eksik planlanması gibi süreçleri etkileyen başlıca sebeplerden oluşmaktadır.

Web Sitesi İçin İstenen Bilgiler

Görüldüğü üzere hem müşteri hem de firma kaynaklı bazı sorunlar sürecin uzamasını sağlamaktadır. Burada belirttiklerimiz 10 yıllık bilgi ve tecrübe birikiminin ürünüdür. Bu yüzden sorunların nasıl çözebileceğinden kısaca bahsedelim.

Bir web sitesi yaptırmak istediğinizde mutlaka olması gerekenler ve olmasında fayda olabilecek bilgileri paylaşalım.

Öncelikle ne istediğinizi bilmelisiniz? Aklınızda “acaba şöyle mi yapsak?“, “böyle nasıl olur ki?” veya “biz ne zaman siteden para kazanmaya başlayacağız?” gibi sorular varsa bunların cevapları bizde yok maalesef.

Web sitesi için özgün makale hizmeti
İçerikleriniz eğer eksikse SEO Uzmanlarımız işinize en uygun içeriği özgün olarak yazar. Google’dan ⭐⭐⭐⭐⭐ alabilmek için özgün yazı ve makale oldukça önemlidir.

Yalnız proje için oturup konuştuğumuzda mutlaka bizim de projenin durumuna göre fikirlerimiz olabilir. Bunları paylaşmaktan asla çekinmeyiz. Her geliştirdiğimiz projede mutlaka kendimizden de katıp işimizi severek ve ziyaretçi odaklı düşünerek çalışırız.

  1. Logonuz varsa sitenizin tasarımı bu düzene göre oluşturulur. Eğer logonuz yoksa sizin için web siteniz üzerinde sorunsuz kullanabileceğiniz, işinizi yansıtan, kurumsal çizgiye sahip ve profesyonel harika bir logoyu ücretsiz yapıyoruz.
  2. Sitenize ekleyeceğiniz içeriklerinizin hazır olması bekleme sürenizi yarı yarıya düşürmektedir. Bu kadar uzun süre olmasının sebebi kısaca açıklamak gerekirse; sitenin tüm içeriklerinin Google’ ın dikkat ettiği en önemli bölümler özgün makale ve size özel görsellerin olmasıdır. SEO editörlerimiz yazdığımız içeriği hiçbir kopya emaresi olmadan oluşturmaktadır. Bu sürecin uzaması bu nedendendir. Çünkü kopya içerikler Google’da gerilemenizi etkileyen nedenlerdendir.
  3. Projenin amacı ve hizmet alanlarına da ayrı bir parantez açmamız gerekmektedir. Web sitesi neye hizmet ediyor, kime fayda sağlıyor ve kimler kullanıyor gibi bazı sorulara cevap verebilmelidir. Yaptığınız işlerin başlıklarını iletmelisiniz. Adresiniz, telefon numaranız ve diğer bilgilerinizi bildirmelisiniz.

Web Sitesi Ücretleri Nedir?

Bir web sitesi hazırlanırken teklif dosyasında ortalama bir süre yazar. Biz bu süreyi spesifik (özel) bir istek olmadığı sürecemüşteri temsilcisi ile görüşmeniz fayda sağlarnetleştirebiliriz.

Kurumsal Hizmetler İçin;

2-12 İş Günü

Özel Tasarım ve Projeler İçin;

15-60 İş Günü

Şimdi sadece bu süreler tek başına yeterli bilgi olmayabilir. Gerçek sonuçlar için mutlaka AVMEK ‘ten müşteri temsilciniz ile irtibata geçebilirsiniz. O size doğru bilgiyi verecektir.

TIKLA ARA
WhatsApp