Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

SEO fiyatları konusunu açıklamadan önce kısa bir tanım yapma ihtiyacı duyduk.

Herkesin merak ettiği en önemli konu SEO nasıl yapılır, SEO yapmanın amacı nedir, SEO fiyatları nedir, SEO neye göre fiyatlandırılır ve SEO çalışmalarının başarısı neye göre ölçülür gibi sorular sizi araştırmaya teşvik ettiyse tam olarak doğru yerdesiniz.

SEO çalışması, bir web sitenin arama sonuçlarında geçerli kriterleri karşılaması sonucu sıralamalara dahil olarak belirli kelimelerde yükselmesi anlamına gelir.

SEO Fiyatları
SEO Fiyatları iş alanınıza, anahtar kelimeniz ve ayrılacak zaman ve performansa dayalı olarak hesaplanır. İşiniz için en iyisini yapmak gerekir.

Her SEO üzerine yazdığımız makalelerde yaptığımız bu tanım artık standart ve anlaşılabilir olsun diye oldukça basite indirgedik. Çünkü nasıl bir hizmet olduğunu bilmeden kimse bir çalışma yaptırmak istemez.

Biz burada sizlere SEO hakkında geniş ve kapsamlı bilgi sunacağız. Bu bilgiler için sizlere fiyatların nasıl değişken olabildiğini ve ne derece etki edeceğini planlamayı göstereceğiz.

SEO Nasıl Yapılır?

SEO belirli ve genelde yılda en az 2 kere değişikliğe uğrayan arama motoru optimizasyonlarının kriterleridir. Bu kriterleri uygulamak sitenizi üst sıraya tek başına taşımaya yetmez. Çünkü herkes bu kriterleri uygulasa ilk sayfada o kadar yer olmadığı için neredeyse Google sıralamalarında iç savaş çıkar. Ayrıca Google bir firma olduğu için bir şekilde gelire de ihtiyaç duyar. Evet tahmin ettiğiniz gibi Google Ads ile reklam panelinden yapacağınız bir reklam çalışması için ödeme yaparak belirlediğiniz kelime için teklifiniz göz önüne alındığında bazen ilk sayfa bazen ikinci veya üçüncü sayfalarda ücret karşılığı çıkarsınız. SEO ise tamamen ücretsizdir. Bundan sonra da ücretsiz olacak gibi görünüyor.

SEO nasıl yapılır
SEO nasıl yapılır sorusunun cevabı görselde sunulmuştur. Hepsini eksiksiz yapmak ayrı bir iştir. Sizin için tüm SEO süreçlerini yönetiyor ve etki garantili hizmet veriyoruz.

Google forumlarında da yer alan bilgiye göre arama motoru optimizasyonu için belirli kılavuzlar sunulmaktadır.

SEO Yapmanın Amacı Nedir?

SEO yapmak arama motorlarının siteleri daha kolay incelemesi ve arama motoru üzerinden arama gerçekleştiren kullanıcıya istediğini verebilmektir. Çünkü kullanıcı aradığını bulamazsa başka bir tarayıcı veya farklı bir arama motoru hizmeti kullanmaya yönelebilir. Bu yüzden hem SEO yapmak, sitenizin reklam maliyetini düşürmek, tıklanma oranını artırmak için Google ile yaptığınız bir anlaşma gibidir.

SEO fiyatlarının google ile ilgisi
SEO hizmeti alan siteler kullanıcı faydası gözettikleri için okunabilirliliği ve orjinalliği sürdürmektedir. Bu da Google için başlangıçta yeterli kriterlerdir.

Bu yüzden kullanıcıların sitenizde uzun süre kalması ve aradığını hızlıca bulması oldukça önemlidir. SEO uyumlu bir makale yazmak için illaki 300 kelime yazmak yerine kullanıcının isteğine veya sorusuna cevap verebilen sitelerden olmalısınız. Bu şekilde devam ettiğiniz sürece Google tarafından background da +1 alırsınız. Bu da sitenizin zamanla kalite puanına etki eder. Yeni yazdığınız içerikler de bu orana göre daha hızlı indeks almaya başlar. Ne kadar çok kaliteli ve isabetli indeks o kadar çok ziyaretçi veya müşteri…

SEO Fiyatları Nedir?

SEO fiyatları belirli koşullarda farklılıklar gösterebilmektedir. Şimdi bu farklılıkların ne olduğunu hep beraber inceleyelim.

SEO çalışmaları yaparken fiyatı da oldukça önemlidir. Bir web sitesine SEO yapmak hemen etki alınabileceği anlamına gelmez. Neden mi?

Çünkü SEO emekti, sevgiydi, azimdi, hırstı, sabırdı, profesyonellikti…

SEO çalışması devamlılığını yitirdiğinde size kısa ve uzun vadede sadece zarar verecektir. Siteniz yavaş yavaş bulunduğu yerden düşerken gözlerinizden de bir yaş düşebilmesi mümkündür.

Peki siteniz nasıl olduğu yerden daha iyi yerlere gelebilir?

İşte bunun için bir profesyonel destek almanız gerekir. Çünkü işin içinde Google algoritmaları var. Belki de bir çok kaynakta gördüğünüz SEO için 30-50-70 ipucu gibi başlıklar görürsünüz. Aslında sadece konu o kadar ile sınırlı kalmaz. İşin arka planda yazılım tarafında bile kodlanması gereken alanlar da olacaktır.

SEO Fiyatları Nasıl Belirlenir?

SEO fiyatları rekabet edilen kelime değerine uygulanacak gün sayısı ve üzerinde çalışacak personel sayısına göre değişkenlik gösterebilmektedir.

SEO fiyatlarımızı güncel fiyatlar içeren SEO Danışmanlığı sayfamızdan inceleyebilirsiniz.

Her bütçeye uygun belirlediğiniz zaman aralığında en iyi hizmeti almayı sunuyoruz. Sıralama sonuçlarında herhangi bir etki göremediğinizde hiçbir ücret almıyor ve aldığımız ücreti kesintisiz iade ediyoruz.

SEO Çalışmalarının Başarısı Neye Göre Ölçülür?

SEO çalışmalarının başarıları asla kısa vadede değerlendirilemez. Çünkü anlık her işin bir karşılığı olsa bu sefer Google, sağladığı Ads hizmetinden kazanç sağlayamaz. Bu nedenle SEO kritelerinin bir çoğu deneme yanılma ile çözülebildiği gibi Google forumlarında da bilgiler kısıtlı verilmektedir. Bir çok küçük bilgi bile binlerce sitenin sıralamasını değiştirebileceği ve reklam hizmetine ödeme yapmayacağı anlamına gelir. Bu nedenle bir çok iş tecrübemiz ve yabancı kaynaklı makale ve forumları takip ettiğimiz için güncel ve etkili bilgiler ile çalışmalarımızı harmanlıyoruz.

Bu yüzden etki görebilmeniz için en az 6 ay SEO hizmetine devam etmeniz gerekir. Ama sizlere her ay etki raporları hazırlayacağız ve kitlenizin tam olarak neye odaklandığını tespit edip oyunu kurallarına göre oynayacağız. Google ‘ı asla kandırmayacak ve illegal hiçbir çalışmayı sitenize uygulamayacağız.

TIKLA ARA
WhatsApp