Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Responsive web sayfası tasarımı, günümüzde oldukça önemli bir hale gelmiştir. Teknolojinin ilerlemesi ile eski tip telefonların yerine akıllı telefonların ve standart pazarlamanın (kapı-kapı dolaşıp) yerine dijital pazarlamanın son derece yaygın olduğu bu dönemde dijital ortama ayak uydurmak oldukça önem kazanmaktadır.

Responsive web sayfası tasarımı ile siz de ziyaretçilerinize en iyi deneyimi yaşatın. Mobil olarak hazırlanmış web sayfaları kullanıcılar en iyi deneyimi sunar.
Responsive web sayfası tasarımı ile siz de ziyaretçilerinize en iyi deneyimi yaşatın. Mobil olarak hazırlanmış web sayfaları kullanıcılar en iyi deneyimi sunar.

Birçok firmanın sadece yerel müşterilerine hizmet verdiğini düşünün. Günümüzde bu durum firmalara farklı il veya farklı ülkelere tanıtım ve satış yöntemleri uygulayabilecekleri seçenekler oluşturmuştur. Peki bunlar nasıl oldu?

Responsive Web Sayfası Tasarımı ve Ortaya Çıkışı

Responsive web sayfası tasarımı ile yeni bir çağ yaşanmaya başlandı. Web sayfalarının gelişimi, etkileşimi ve insanların bu teknolojiye daha fazla erişebilir olmasıyla farklı yazılım ve araçlar hayatımıza girdi. Standart basmakalıp web sayfalarının yerine isteğe özel, planlanabilir, gelişmiş web sayfaları kullanılmaya başlandı. Oluşturulan web sayfaları akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlar üzerinde sorunsuz çalışmalıydı. Telefon ekranlarının küçük olması web sitelerindeki içeriklerin okunmasını zorlaştırıyordu.

Responsive web sayfası tasarımı tüm cihazlara göre ekran ölçüsü alır.
Responsive web sayfası tasarımı tüm cihazlara göre ekran ölçüsü alır.

Yine gelişen teknoloji buna da bir çözüm buldu. Responsive tasarım (mobil uyumlu web sitesi) olarak ortaya çıkan bu yapı, ekranların genişliklerine göre düzen-ölçü alıp hızlı ve iyi bir kullanıcı deneyimi sunmaya başladı. Peki Responsive web tasarım ne zaman ortaya çıktı derseniz, ilk olarak 2011 yıllarının başında ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Responsive yapıyı sistemlerine entegre edebilen web tasarım firmaları sektöre yeni bir soluk getirdi.

Responsive Web Sayfalarının Gelişim Süreci

Akıllı telefonların yaygınlaşmaya başladığı 2012 yılında çoğu web tasarım firması web sayfalarının gelişim sürecini aşamadı. Bu yüzden bazı firmalar kendilerinden talep edilen işleri yapamaz oldular. Çünkü hazır yazılım kullanan firmalar ancak hazır yazılımı üreten noktaya bağlıdır. Bağımsız hareket edemezler. Bu yüzden sektörün bu güncellemeyi kabul edip sindirmesi uzun sürdü. Gelişimi ayak uyduran ayakta kalırken gelişemeyenler web dünyasından kayan bir yıldız gibi gözden kayboldu.

Responsive Web Sayfası Tasarımı Nasıl Yapılır?

“Responsive web sitesi tasarımı nasıl yapılır?” diye sorumuzu sorduğumuza göre cevabını da açıklıyoruz. Ayrıca web sitesi tasarımı web yazılım dillerine hakimseniz, temel HTML ve CSS bilgilerine, sunucu ve host gibi genel kavramları biliyorsanız kendi başınıza da kurabileceğiniz bir yapı olacaktır.

Web Sitesi Tasarımı Yaptırırken Dikkat Etmemiz Gereken Noktalar

Özellikle belirtmek isteriz ki web sitesi tasarımı kesinlikle uzman firmalar tarafından yapılmalıdır. Karşılaşacağınız herhangi bir teknik sorunda sizlere ücretsiz destek olacaktır. Sorularınıza cevap alabileceğiniz bir firma olması her zaman önceliğiniz olmalıdır.

Eğer bir web sayfası düşünüyorsanız çoğu firma sizlerden yıllık lisans + kullanım bedeli + yazılım ücreti + destek ücreti gibi ekstra ödemeler almak isteyecektir. Çünkü bu ücretler AVMEK tarafından asla talep edilmemektedir. AVMEK sizlerden sadece domain ve hosting ödemenizi gününde ödemenizi ister. Çünkü bu ödemeler geciktikçe domain firmaları cezai işlem uygular. Bu tür durumda sorumluluk domain ve host sahibi olduğunuz için sizlerdedir. Bunların ödemesini zamanında yapmanız sitenizin yayında kalmasını sağlayacaktır. Çünkü bu hizmetler uluslararası domain ve hosting firmalarından temin edilmektedir.

Kaliteli ve Güçlü Bir Web Sitesi Sahibi Olun!

Ayrıca siz de bir web sitesi ücreti kadar yüksek ücretleri her yıl ödemek istemiyorsanız responsive uyumlu, Google SEO kriterlerine %100 uyumlu ve kullanıcılara hızlı gezinme imkanı sağlayan web sitesi sahibi olabilirsiniz. Son olarak bize ulaşmak oldukça basit. İletişim sayfamıza ulaştıktan sonra telefon numaramızın üzerine tıklayabilirsiniz.

TIKLA ARA
WhatsApp