Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

İnternet sitesi kurmak; bir web sitesine ihtiyacınız var ve Google’ dan yardım almak istediğinizde önünüze yüzlerce seçenek çıkıyor. Hangisini seçmeniz gerektiğiniz konusunda emin değilseniz bu yazımız tam size göre.

Hazır İnternet Sitesi Kurmak

Hazır web siteleri ilerleyen zamanlarda sizlere sorun çıkartır ve teknik destek konusunda yardım alamassınız

Bir web sitesi yaptırmak istediğinizi düşünelim Google açıp web sitesi yazdığımızda 299 TL internet sitesi görürüz. Ucuz olduğu için önce bizi meraklandırır ama aynı zamanda hoşumuza gider.

Siteyi açarız önümüze paketler çıkar. Kurumsal web sitesi, dekorasyon sitesi, avukat sitesi, haber sitesi gibi örnekler arasından size hitap eden sektörü bulur ve paketi incelersiniz.

Paketi almak istediğiniz zaman yıllık ödeme, hizmet bedeli, yayın ücreti, destek ücreti altında 299 TL’ lik paketiniz 899 TL olur.

Bu fiyat yükselmesi hoşunuza gitmesede 899 TL bir web sitesi için güzel bir fiyat ve devam etmek istiyorsunuz. Paketi aldınız ve firma size hazır almış olduğunuz sitenin dosyalarını gönderir. Peki size gelen dosyalar ile ne yapacağınızı biliyor musunuz ?

Bu konuda paket almış olduğunuz siteyi arayacaksınız ve bu işlerden anlamadığınızı ve web sitesini yayına açma işlemi için yardım isteyeceksiniz. Firma bu sefer yardımcı olmak istedi ve sizden ücret istemedi diyelim, bu sizi çok mutlu edecektir. Sitenizin yayına girmesine belki de saatler kaldı.

Web sitesi firmasından arama gelecek ve siteniz yayına açılmıştır. Siz teşekkür edip heyecanla Google url kısmına web sitenizin domain ismini yazıp giriş yaptığınızda neler göreceksiniz?

Hazır İnternet Sitesi Kurma

Tabiki sizin ile alakalı olmayan yazılar ve resimler ile karşılaşacaksınız. Çünkü siz sadece paketi aldınız içerik hizmeti almadınız. Web sitenin başına geçip içerik yazmaya başlayacaksınız. Bu süreçte panel konusunda tecrübeniz olmadığı için zorlanacaksınız ancak bir şekilde yazdığınızı düşünelim yazılarınız bittikten sonra rahatlayacaksınız. Fakat resimler, logo veya banner çalışma alanları boş kalacak. Hazır site oluşturucular ile oluşturulan sitelerde isteğinize ve talebinizi uygun olmayan birçok nesne sayfanızda barınacaktır. Bunlar sizin müdahalenizle değişecek şeyler olsa da kullanım alanınız hep kısıtlanmış olacaktır.

Çünkü Wix gibi platformlar hazır seçenekler ile birkaç nesneyi değiştirebilmeye olanak tanır. Özel bir web tasarım maalesef yaptırmanız mümkün olmamaktadır. Bu nedenle birçok kişi tarafından hala tercih edilmektedir. İhtiyacınızı hangi yöntem görüyorsa onu tercih etmeniz daha faydalı olacaktır.

Grafik bilginiz olmadığı için logo ve resim görselleri için destek almak isteyeceksiniz. Bu sizi biraz sinirlendirecek aradan günler geçti ve siteniz hala hazır değil. Resim ve logo çalışmalar için firmalar ile konuşup fiyatlar alacaksınızdır. Neticesine bakılırsa diğer işlerinizin aksamasına sebep olacaktır. Web sitesi kurma isteğinizi azaltıp kullanmaktan vazgeçmenize sebep olabilir.

Vazgeçtiğiniz internet sitenizden maddi zararlar yaşamanın yanında belkide büyük bir müşteri kitlesini kaybedeceksiniz.

Ücretsiz İnternet Sitesi Kurmak

Ücretsiz internet sitesi kurmak güvenlik açısından tercih edilmez çabuk hacklenir ve kapanabilir

Ücretsiz internet sitesi yapan firmalar neden ücretsiz yapıyor veya nasıl kazanıyorlar diye düşündünüz mü ?

Web sektöründe ücretsiz web siteleri bazı firmalar tarafından taslak olarak yapılmaktadır. Web sitesine girip bir taslak seçersiniz sitenize içerik resim ekleyerek sitenizi yayına almak istersiniz ancak siteniz ücretsiz olduğu için domain isminiz Google tarafından sıralamaya alınmayan .xyz gibi domainler ile açılacaktır. Google sıralamasında yer almayan web sitelerinin bizlere hiç bir yararı olmayacaktır.

Normal bir domain ismi ile siteyi güncelledik diyelim. Web sitesi hakkında bilginiz yoksa siteniz içerisindeki demo yazılar sitenizde kalacaktır. Ücretsiz olduğu için destek alabileceğiniz bir alan olmayacak veya ücretli hizmet alacaksınız.

Ücretsiz web sitelerinin en önemli dezavantajlarından bir taneside güvenli olmamasıdır. Bu sebep ile kısa süre içerisinde kapanabilir ve kullanıcılarınız için olumsuz izlenim oluşturmaktadır.

Kısacası ücretsiz web sitelerini kullanmanızı tavsiye etmiyoruz.

Özel Web Sitesi kurmak

Özel internet siteleri kullanıcılar tarafından daha çok ilgi görür ve google sıralamasında daha üst sıralarda yer alır

Özel web siteleri yazılım firmaları tarafından size özel olarak hazırlanmaktadır. Firmaya verdiğiniz bilgiler ile yazılımcı firma internet sitenizin içerikleri, grafik çalışmalarını ve logonuzu hazırlayarak sizlere demo sunumu yaparlar.

Demo sunumu yapıldıktan sonra eksik veya eklemek istediğiniz alanlar belirtilip güncellemeler yapılır. Ayrıca siteniz anahtar teslim şekilde tüm içerikleri hazırlanarak tarafınıza sunulur.

İnternet sitesini yayına açtığınız zaman tarafınıza bir panel verilir. Bu panelden istediğiniz zaman sitenizi güncelleyebilir, eklemeler ve silmeler yapabilirsiniz. Takıldığınız yerlerde her zaman firmanızı arayıp ücretsiz teknik destek talebinde bunulabilirsiniz.

Özel internet siteleri ileriye dönük yazılarak ilerde sitenizde olmasını istediğiniz güzel bir özellik (Örn: Stok Takibi, Üye Girişi) daha sonradan sitenize eklenebilir. Çünkü sitenizin tüm güvenlik önlemleri internet firmasına ait olur. Ayrıca sizden yıllık site bedeli talebinde bulunmazlar. Çünkü tek bir ödeme ile ömür boyu web sitesi sahibi olabilirsiniz.

Son olarak internet sitesi kurmak istiyorsanız detaylı bilgi için bize ulaşın sayfamızdaki bilgilerden bize ulaşabilirsiniz.

TIKLA ARA
WhatsApp