Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Web tasarım fiyatları hakkında bilgi edinmek mi istiyorsunuz? Bir web tasarım işi yaptırmak istiyorsunuz ve sizin için fiyat önemli bir konudur. Tabiki ki tek önemli konu web sitesi fiyatı değil, aynı zamanda profesyonel web tasarım yapacaklar mı? Website için destekleri var mı? Site her şeyiyle komple yapıyorlar mı? gibi daha bir çok soru vardır aklınızda. Merak etmeyin biz size tüm bu konularda profesyonel hizmet sunuyoruz. Uygun fiyatlı web tasarım firması olarak sürekli destek oluyoruz.

Önce tam olarak nasıl bir web sitesine ihtiyacınız olduğunu anlamak gerekir. İstediğiniz web sitesi hangi özellikleri barındırmalı, nelere ihtiyacınız olduğu, olmazsa olmaz dedikleriniz veya olursa güzel olur dediklerinizi not aldınız sayıyorum.

Web tasarım fiyatları konusunu sizin için hazırlardık.
Web tasarım fiyatları konusunu sizin için hazırlardık.

Aldığınız notları firmamıza ilettiğinizde çözüm yöntemimiz öncelikle işinizi görecek bir altyapıya sahip web sayfamızı seçeriz. Bizleri ekstra yazılım ile uğraştırmadığından dolayı fiyat olarak daha makul seçenekler sunulabilmektedir.

Web tasarım paketimizde olan özellikleri belirtmek isteriz.

Web Tasarım Fiyatları

Fiyatlarımız 3 farklı web tasarım paketleri şeklinde sunulmaktadır.
Bu paketler aşağıda belirtilmiştir.

1. Kurumsal Web Tasarım Fiyatları

Kurumsal paket, ilk defa web sayfası yaptırmak isteyen iş yerleri için uygun bir pakettir. Küçük işletmeler bu paket ile hangi özelliklere sahip olacaklar?

2. Gelişmiş Web Tasarım Fiyatları

Gelişmiş paket, ilk defa site yaptıran ya da mevcutta site yaptırmış, genelde 5 ve üzeri personel ile çalışan firmalar için uygun pakettir. Gelişmiş paket ile orta büyüklükteki işletmeler hangi özelliklere sahip olacaklar?

3. Profesyonel Web Tasarım Fiyatları

Profesyonel paket, ilk defa site yaptıran veya daha önce yaptırmış, genelde 20 ve üzeri personel ile çalışan firmalar için uygun pakettir. Gelişmiş paket ile büyük ölçekteki işletmeler hangi özelliklere sahip olacaklar?

Burada benim istediğim özellikler yok” diyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. AVMEK, sizin her talebinizi uygulayabilecek tecrübe ve birikime sahiptir. Özel olarak belirteceğiniz istekleriniz değerlendirilip gerekli ücret veya hizmet bilgisi paylaşılacaktır.

Bizde Nelerden Ücret Talep Edilmez?

Biz, yapılması çok vakit almayan bir isteği (10 DK’dan az süren) gerçekleştirirken herhangi bir ekstra fiyat talebinde bulunmayız.

Bazı örnekler vermek gerekirse; yeni logo yüklemek, yeni hizmet oluşturmak, sitede resim değiştirmek, SEO analizi, sayfa kalitesini ölçmek, meta ve keywords bilgilerini güncellemek, arama indekslerine kaydetmek veya içerik kalitesi hakkında bilgilendirmek gibi bazı hassas konularda herhangi bir ücret talebimiz olmamaktadır.

En Ucuz Web Sitesi Fiyatları

Yapacağınız web tasarım için ayırdığınız bütçeye göre paketlerimizi seçebilirsiniz. AVMEK’ te fiyatlar sektöre göre oldukça makuldür. Bunun nedeni, uygun fiyatlara yapılmış web projelerinin bizde çeşitlilik oluşturmasıdır. Özel istekler olmadığı sürece fiyatlar her zaman minimum-da kalmaktadır. Web tasarım paketlerimizi incelemek için tıklayınız.

Web Tasarım Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Web tasarım fiyatları, yapılacak olan işin standart içerik yönetimli sitelerden farklı özellikler barındırması amacıyla değişebilmektedir.

Web sayfalarının altyapısında kullanılan teknoloji ve destekleyici özellikler nedeniyle fiyatlar değişebilmektedir.

Web tasarım fiyatları hakkında ücretsiz destek ve danışma hattımızı arayabilirsiniz.
Web tasarım fiyatları hakkında ücretsiz destek ve danışma hattımızı arayabilirsiniz.

Altyapıya Göre

Tasarım ve Yerleşim

Bir web sitesinde, tasarım önemli bir role sahiptir. Tasarımlar eski sitelere göre Photoshop üzerinde çizilip kesilerek oluşturulacak kadar basit değildir. Farklı tasarım, her bir noktası ayrı düşünülmüş CSS, JavaScript ve HTML5 kodları ile şekillendirilmiş yapıda oluşturulmaktadır.

Mobil Uyumlu Tasarım

Sitenizin mobil cihazlarda sorunsuz çalışması için mobil web sitesi yapılması gerekir. Bu özellik web sayfanızı görüntüleyen cihazın ekran ölçülerine göre açılmasıdır. Yani bir adet site yapıldığında, cep telefonu, tablet bilgisayar, dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayarlarda farklı ölçülerle açılmasıdır. Kullanıcıya kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Google SEO Friendly Özelliği

Siteniz belirli aralıklarla GoogleBot tarafından taranır. Bu tarama işlemi ilk siteniz yayına açıldığında .com için 3-7 gün, .com.tr için 7-15 gün, .net için 3-7 gün indekslenme sürecine girmektedir. (Bu süreçler ortalama değerlerdir.)

Bir sonraki indeksleme ziyareti daha uzun sürebilir. Bu süreçte web sayfanızın içerisinde yer alan diğer tıklanabilir sayfa içleri SEO yapısına uygun olmalı ve sayfalarınızın amacını doğru belirtmelidir. Google, bu özellikleri oldukça önemsemektedir.

Örneğin, web sitenizde “Hakkımızda” diye bir sayfanız var. Bu sayfada şirketinizin ne zaman kurulduğu ne iş üzerinde çalıştığınız ve neleri hedeflediğiniz yazsın. Burada GoogleBot sayfanıza gelirken sitede eklenen sayfanın ne ile alakalı olduğunu belirtebileceğimiz “keyword: a firması hakkında, a firması, a firması nerede” gibi kullanıcıların aratabileceği kelimeleri gireriz.

Sitede bulunması gereken özel bir alan ise “description” alanıdır. Sayfanın amacını anlatır.

Kullanımı: “description: A firması geçmişten günümüzde birçok gelişimde katkısı olan bir firmadır. Firmamızın hakkında detaylı bilgi bu sayfamızda yer alır.”.

Not: Description alanı, 120 ile 156 karakter aralığında kullanılablir.

Amacına Göre

Bu bir proje sitesi olabileceği gibi kapsamlı bir emlak sitesi yine kapsamlı bir ikinci el sitesi de olabilir. Bu istekleriniz hali hazırda aylık milyonlarca kişi tarafından ziyaret edilebilen yayında ve aktif platformlardır. Bu sebeple standart bir e-ticaret paketi veya web sitesi ile milyonlarca sipariş veya ziyaret almanız pek uygun olamayacaktır. Bu işin profesyonel sunucu boyutu var ki oldukça pahalı hizmetler olabilmektedir. Burada daha önce yapılmış standart özellikler donatılmış bir web sitesi firmanızı tanıtacağı için uygun maliyet ile yeni bir site sahibi olabilirsiniz.

Örneğimizi daha somut nesneler ile anlatmak gerekiyorsa eğer;

X marka bir aracın fiyatı örneğin 100.000 TL.

Bu araç bir yerden bir yere sizi götürebilir. Bu aracın bazı parçalarını ücret karşılığında dilerseniz değiştirerek farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz. Aracınız ile 200 KM/h hıza sorunsuz ulaşabilirsiniz. (Hızlı araç kullanmak tehlikelidir.) ☠️

Bu aracı gören tanıdıklarınız “Ya şu kadar daha koyaydın da şu XX’ den alaydın” diyebilirler. Bu üzücü bir durum. Ama işinizi görüyor değil mi?

Peki biraz daha fazla paranız var ve üst segment araç almak istiyorsunuz. Dijital ekranlı olmasını, otomatik park edebilmesini, farklı fren sistemleri olmasını, otomatik sürüş özelliği olmasını, en fazla 320 KM/h hızlı olmasını istiyor olabilirsiniz. (Hızlı araç kullanmak tehlikelidir.) ☠️

İşte aynı talepler için web sitenizi de düşünmelisiniz. Yazılım ortada olmayan bir yapının bir parçasıdır ve zaman kullanılarak geliştirilir. Bu yüzden harcanan zamanın uzaması maliyeti de artırmaktadır. Burada önemli olan sitenin fiyatından önce amacınıza hizmet etmesidir. Amaca hizmet etmeyen bir proje hiçbir şeyi tam ve eksiksiz yapamaz.

Sizin tam olarak neye ihtiyacınız var? Önce bunu belirlemeliyiz.

Bize hemen fiyat sorabilirsiniz.

Yukarıdaki örneklemeler pek samimi oldu. ? Biz tüm ziyaretçilerimizi içtenlikle ve samimiyetle bilgilendirmeyi seviyoruz. ❤️

TIKLA ARA
WhatsApp