Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Web tasarım fiyatları farklılığı ile karşılaştığınız ilk an sizin için şaşkınlık ve kararsızlığın başladığı andır. Peki bir yazılım firması olarak neden mi böyle söylüyoruz?

Web tasarım fiyatları konusunu ele aldığımız bu yazımızda nelerin farkına varacağımızı kısaca maddelerle açıklayalım.

Web tasarım fiyatları her firma tarafından farklı şekillerde belirlenebilmektedir.
Web tasarım fiyatları her firma tarafından farklı şekillerde belirlenebilmektedir. Önemli olan kullanacağınız özelliklere sahip bir site geliştirmektir. İlerisi için geliştirilebilir gelişmiş bir yapı ile hazırlanması gerekir.

Oldukça hevesli şekilde bir yeni bir web sitesi yaptırma fikriniz oluştu. Hemen bir arama motoru üzerinden belirli kelimeler ile web tasarım firmalarının çıktığı sonuçlardan birkaç tanesinin sitesini ziyaret ettiniz diyelim. Buraya kadar her şey normal. Çünkü henüz yüksek fiyatlar ile karşılaşmadınız.

Zaten kimse sitesinin ilk giriş ekranına büyük büyük puntolar ile en pahalı paketini yazmaz. Çünkü bunun da bir sebebi var. Bir telefon numarası gördünüz ve aradınız. Yaptıracağınız bir proje için yada kurumsal bir web sitesi için ortalama diyelim ki 5.000 TL teklif aldınız. Tabii size ucuz geldi. Çünkü bütçeniz 14.500 TL. Bu bütçe ile en verimli şekilde çalışan profesyonel bir yapı oluşturulmasını istiyorsunuz.

Profesyonel bir web sitesi için fiyat normal hazır taslaklara göre biraz daha maliyetli olabilmektedir.
Profesyonel bir web sitesi için fiyat normal hazır taslaklara göre biraz daha maliyetli olabilmektedir.

Hemen arama sonuçlarına dönüp, sektörde 15 yıl tecrübe sahibiyiz yazan bir site gördünüz ve içinizden şu geçti “Bu kadar tecrübeli ise muhakkak benzer bir proje yapmıştır. Daha uygun maliyet ile sitemi yaptırabilirim. Ayrıca deneyimli firma benim tüm yazılım ihtiyacımı karşılayacak bir firma olabilir.”. Fiyat teklifi aldınız ve size 25.000 TL fiyat verildi. Siz tabi bu uçurum farkını merak ediyorsunuz haliyle. Aynı iş ama neden daha pahalıya yaptırasınız ki!. Yaptıracağınız işten hafif bir soğuma hissi geldi.

Hayır pes etmek yok! Sizin için en doğru firmayı bulmaya yardımcı olacağız.

Gözünüzü karartıp bir farklı firmaya daha sormak istediniz. Bu sefer işin detaylarından çok projenin artık yüzeysel halini anlatmaya başladınız. Sizi dinlediler ve 15.000 TL’ye 10 günde hazır ederiz dediler. Peki süre normal ve bütçenizden biraz fazla teklif aldınız.

Üzülmeyin!

Web Tasarım Fiyatları İçin Teklifler Neden Yüksek?

Web tasarım fiyatlarının neden yüksek ya da ucuz olduğunu birazdan ele alacağız. Dikkatlice okumanızı tavsiye ederiz.

Başa dönelim şimdi. Size ilk teklif veren firma 5.000 TL fiyat verdi. Elinde bir benzer tasarım var. Özel bazı isteklerinizi hazır taslak kullandığı için yapmak istemedi ve size sadece logo ve renk değişikliği yaparak vermeyi teklif etti. Tüm içerikleri sizin girmeniz gerekiyor.

Diğer firma ise size 25.000 TL teklif verdi çünkü elinde o tasarıma benzer bir özel tasarım yok. En baştan kodlama yapacak. Bunun için tamamlama süresini 20 gün olarak belirledi. Logo ve içerik konusunda sizden talepte bulundu. Ayrıca uyguladığı yazılımın sunucu maliyetleri yüksek olduğu için farklı bir algoritma mantığı ile ekstra bir yazılım uzmanı daha çalıştırmak zorunda kaldı. Bunlarda fiyata eklendi.

Son firma ise size 15.000 TL fiyat verdi. Elinde bir tasarım var ama değişecek çok şey var. Fakat alanında uzmanlar. Yaptıkları önceki projeleri incelediğinizde gerçekten başarılı buldunuz. Size anahtar teslim web sitesi yapacaklarını söylediler. İçeriklerinizi özgün ve SEO uyumlu hazırlayacaklarını ve 5 günde özel yazılımı geliştirebileceklerini sözleşmeye eklediler. Yıllık yenileme bedeli veya lisans bedeli altında ekstra ücret almıyorlar. Hizmet süresince ücretsiz teknik destek sunuyorlar. İlk yıl domain ve hosting ödemesi de yapmıyorsunuz.

Peki şimdi gelelim asıl soruya… Hangi web firmasını tercih edersiniz?

Web Tasarım İçin Hangi Firmayı Seçmeniz Gerekiyor?

İşte tam olarak burada anlattığımız olay web tasarım fiyatları için ne gibi durumların değişiklik gösterdiğidir. Size özel yapılacak her çalışma belirli firmalar tarafından ellerinde bulunan yazılım altyapısına göre daha az mesai harcanıp yapılıyorsa eğer fiyat makul olabilir. Yalnız en ucuzu diye de gidip bir firma ile anlaşmanız da size kârdan çok zarar verebilir. Çünkü sonrasında alacağınız hizmeti de düşünmelisiniz.

Özel web tasarım fiyatları için fiyat hesaplaması yapılırken süre ve çalışacak personel sayısına göre hesaplama yapılarak teklif oluşturulur.
Özel web tasarım fiyatları için fiyat hesaplaması yapılırken süre ve çalışacak personel sayısına göre hesaplama yapılarak teklif oluşturulur.

Ayrıca en pahalı hizmeti de almak bir tercih sebebi olmamalıdır. Aynı işi gören bir site için neden daha fazla para ödeyesiniz ki… Bu yüzden önce neye ihtiyacınız olduğunu, neyi istediğinizi ve nelerin olmazsa olmaz olduğu bir liste oluşturmanızı öneriyoruz. Bu sizin en doğru web tasarım firmasını seçmenize yardımcı olacaktır.

Alacağınız hizmetleri karşılaştırmayı unutmayınız. Gerekiyorsa firmanın iş yaptığı firmaları arayıp nasıl bir hizmet aldıklarını sormaktan çekinmeyin. Çünkü satış sonrası destek doğru firmayı seçtiğinizde ancak size yardımcı olacaktır. Tabii ki yazımızı örneklendirerek anlattık. Yapılmasını istediğiniz özel tasarım web sitesi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır.

Her sektöre özel mutlaka bir çalışma yapmış olan AVMEK Creative sizlere kendi yazılım ve tasarım ekibi ile hizmet vermekten gurur duyar. Çünkü ekibimiz tüm geliştirmeleri yapabilmektedir. Web tasarımda bizim için sınır sizin çizeceğiniz sınırdır.

Siz isteyin biz geliştirmek için sadece aşağıda yazdığımız telefon kadar uzağınızda olacağız 🙂

Bize Ulaşın: 0505 075 25 55 WhatsApp Aktif!

TIKLA ARA
WhatsApp