Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Web tasarım yaptırmak istiyorsunuz ve nasıl yapıldığı, hangi süreçlerden geçildiğini ve neler kullanılması gerektiğini bilemiyor olabilirsiniz. Web tasarım yapan firmalar, sizlerden yapacağınız iş için küçük bilgiler ister. Nasıl bir hizmet sunacağı, kime sunulacağı, satış-tanıtım veya hedef kitlenizin belirlenmesi gerektiğini soracaktır.

Peki, web tasarım için ne planlıyorsunuz?

Web tasarım yapılırken tüm detayları ile düşülmüş özgün geliştirme yapılmalıdır.
Web tasarım yapılırken tüm detayları ile düşülmüş özgün geliştirme yapılmalıdır.

Öncelikle aklınıza koyduğunuzu yapmak için kararlı mısınız? Bir proje hayata geçirmek için yapacağınız işi bize tam olarak anlatmanız gerekmektedir. İnce detayları veya püf noktaları anlatabilirsiniz. Biz de dijital dünya ile gerçek dünya arasında markanız için bir köprü olabilelim.

Domain (Alan Adı) aldıysanız eğer harika.  Almadıysanız da sorun değil. AVMEK tüm yeni projelerde ilk yıl domaini ücretsiz sağlamaktadır.

Ayrıca logonuz varsa 1-0 öndesiniz. Çünkü bir web sayfasında firmayı en iyi anlatan nesnelerden biri de logodur. İyi ve etkili bir logo görsel hafızada bir izlenim bırakır. Günümüz teknolojilerinde artık logonuzun vektörel olması bir tercih değil zorunluluktur.

Logo cepte!

Peki, logonuz yoksa ne yapmanız gerekiyor? Burada devreye AVMEK giriyor. Grafik uzmanlarımız tarafından bir sanat icra ediliyor ve size sunuluyor. Tabii ki bunun için logonuza bir mesaj işlenmesi gerektiğini de unutmayalım. Bazen bir logo için 1 saat uğraşırken bazen de 4-5 saat üzerinde çalıştığımız günler oluyor.

Peki, Web Tasarım İçin İçerikleriniz Hazır Mı?

Web tasarım firmaları tarafından içerik olarak adlandırılan bölümler;

Web sitesinde kullanılacak resimler

Web sitenizde kullanılacak resimler kaliteli ve profesyonel çekim olmalıdır. Stüdyo çekimlerindeki kalite her zaman firmanın ürünlerine, işine ve müşterisine verdiği değeri gösterir. Çünkü o süreçte ürünü veya hizmeti en iyi şekilde sunma isteği vardır. Bu yüzden sizlerden güzel resimler bekler.

Hakkımızda yazısı

Bir web sitesinde olmazsa olmazlardan biri de hakkımızda sayfasıdır. Farklı isimlerle de adlandırılabilmektedir. İçerisinde genelde kurumsal, şirket profili, vizyon, misyon vb. sayfalar olmaktadır. Buradaki yazılar firmanızı, hedefinizi ve işinizi anlatmalıdır. Web tasarım firmaları sizden yazınızı bekler, eğer yoksa kendisi vereceğiniz bazı bilgilere göre kendisi tamamlar.

Referanslar için bilgiler

Yaptığınız çalışmaları, hizmet verdiğiniz markaların logolarını veya yaptığının işin detaylarını belirtecek şekilde sayfa oluşturulmalıdır. Sitenizde böyle bir sayfa olması web sitenize gelecek olan kullanıcılara güven verir.

Hizmet veya Ürün bilgileri

Açıklayıcı hizmet ve ürün bilgileri kullanıcılar için oldukça önemlidir. Burada belirteceğiniz özel ve özgün içerikler ile müşterileriniz size ulaşır. Bu yüzden her hizmeti net bir şekilde açıklamalı ve tüm ürünleri her detayına göre yazabilmelisiniz. Bu bilgiler web tasarım firmalarının sitede en önem verdiği noktalardan biridir. Çünkü içerikler bu bölümlerden oluşmaktadır.

Harita ve iletişim bilgileri

Siteniz üzerinden size ulaşabilecek müşterileriniz için iletişim sayfası oldukça önemlidir. Haritalara kayıtlı olmanız rota oluşturularak müşterilerinizin ofisinize ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İletişim numaralarınızdan sizlere ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Görüldüğü üzere web tasarım yapan firmalar sizlerden bu verileri ister.

TIKLA ARA
WhatsApp