Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Web sitesi yapan firmalar, güncel teknolojileri takip eden modern ve estetik çizgilere sahip tasarımlar geliştirebilen bir kuruluş olmalıdır. Bu tasarımları geliştiren bir ekibe sahip olmalı ve tasarımları, yazılımlarını, dijital süreçleri ve sosyal medya yönetim bölümünü ekibi ile koordineli ilerletmelidir.

Web sitesi yapan firmalar, profesyonel olmak zorundadır.
Web sitesi yapan firmalar, profesyonel olmak zorundadır.

Bir web sitesi yapan firmada tasarımcı kilit rol oynamaktadır. Bu yüzden tasarım uzmanları tek bir programa bağlı kalmadan geliştirmeler yapabilmelidir. Yine üzerinden önemle durduğumuz bir konu olan tasarımlarda renk uyumları da dikkate alınmalıdır. Renklerin anlamları ve kullanılacak görseller muhakkak doğru seçilmelidir.

Web sayfasında dikkat edilmesi gereken unsurlardan biri de web sitenizde yer alan grafiklerin kalitesidir. Kaliteli olan bir görsel ile bozuk ve anlamsız görünen görsel, sitenin kalitesini aynı oranda yansıtmayacaktır. Anahtar kelimelere özel makaleler ile orijinal içerikler girilmelidir. Bu Google’ da yükselmeyi sağlayacaktır.

Web sitesi yapan firmalar neye dikkat etmelidir?

Web tasarım yapan firmalar, tüm iş akışını belirli bir düzen içinde yürütmeli ve raporlandırabilmelidir.
Web tasarım yapan firmalar, tüm iş akışını belirli bir düzen içinde yürütmeli ve raporlandırabilmelidir.

Renkler: Web sayfasının renkleri firmanız vizyonu ve misyonunu yansıtmalıdır. Logo kadar önemli olan bu ölçüt web sayfası aracılığı ile firmanın ön yüzünü internete yansıtır. Unutmayın, müşterileriniz için ilk izlenim çok önemlidir.

Fontlar: Bir web sayfasını Times New Roman kullandığınızda boş, sade ve cılız bir site görünürken Calibri font kullanmak daha etkili olacaktır. Harflerin kıvrımları dijital ortamda okuyucuya göz yorucu gelir. Bu yüzden düz ve sade çok uzun hatları olan fontlardan uzak durarak başlayabilirsiniz.

Grafikler: Sitenizi ortaya çıkaracak diğer önemli nokta ise grafiklerdir. Grafikler bir siteyi süsleyen nesnelerdir. Bunlar bir resim ya da çizim dosyası olabilmektedir. Sitenin duruşuna, tasarım ve renk yoğunluğuna bağlı olarak görseller oluşturulmalı veya seçilmelidir.

İçerikler: Diğer belirtilen maddeler tamamen kullanıcı odaklıyken içerikler bölümü ise hem kullanıcı hem de Google için oldukça önemlidir. Özgün, net, açıklayıcı ve faydalı olmalıdır. Kullanıcıların zaman geçirdiği her site Google tarafından dikkate alınmaktadır. Bu süreler ne kadar uzun olursa sitede o kadar yazı okunmuş anlamına gelir ve site Google tarafından yavaş yavaş arama sonuçlarında yükselmeye başlar. Hatta Googlebot daha fazla hareket algıladığı sayfaları daha çok ziyaret etmeye başlar. Web tasarım yapan firmalar özenmeden yaptığı çalışmalarda internet içeriklerini kopyalayıp yaptığı siteye eklemektedir. Bu işlem, siteye verilmesi muhtemel kasıtlı zararlardan sayılabilmektedir.

Bu gibi işlemlerin çoğu zaman yanlış ve eksik yapılmasından dolayı zaman ve para kaybı yaşayabilirsiniz. Başarısızlığın teknik boyutunu değerlendirecek olursak, tasarımların Google AMP yapısına uygun olmaması, hız değerlerinin düşük olması, sitenin arka planda Javalar ile yorulması, gereksiz kod yığınları ile sitelerin geç tepki vermesi gibi başlıklardan birkaçı ile açıklayabiliriz.

Çünkü Googlebot, sitelerimizi sadece içerik konusunda değil teknik açıdan da değerlendirmektedir. Bizim amacımız Google kriterlerine uygun web sitesi yapmak iken Google’ da ziyaretçilerine en iyi deneyimi sağlamak için çalışmaktadır. Bu yüzden Google kriterlerine uygun yapılan her çalışma web sitesi yapan firmalar için en önemli kuraldır.

Kalitesiz her site, gerilemeye mahkûmdur! Bu nedenle siteleriniz AVMEK’ in Google Friendly (Google Dostu) kriterlerine uygun geliştirdiği web sitesi paketlerini incelemenizi tavsiye ederiz.

Web sitesi yapan firmalar arasında AVMEK in verdiği hizmetler;

Google AMP Yapısında Site

Google AMP, web sayfalarını mobil cihazlarda hızlandırmak amacıyla geliştirilmiş kodlama sistemidir.
Google AMP, web sayfalarını mobil cihazlarda hızlandırmak amacıyla geliştirilmiş kodlama sistemidir.

Google AMP: Accelerated Mobile Pages” ya da Türkçesiyle “Hızlandırılmış Mobil Sayfalar”, Google firması tarafından geliştirilmiş, mobil cihazlarda web sayfalarının daha hızlı açılması için geliştirilmiş kodlama yönetimidir.

Genelde ziyaretçileri yoğun olan sitelerde (forum siteleri, haber siteleri, devlet kaynaklı siteler) kullanılır. Bu özelliğin kurumsal sitelerde kullanılması siteye gelen kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmaktadır.

AVMEK bu hizmeti tüm kurumsal paketlerinde sağlamaktadır.

SEO Destekli Main Page

Google SEO ile yer yerinden oynar. Hedefinizi yüksek tutun.
Google SEO ile yer yerinden oynar. Hedefinizi yüksek tutun.

Tasarımlarımızda kullandığımız algoritmalar ve Google sıralama kriterlerini dikkate alarak geliştirdiğimiz ana sayfa yapısı Google tarafında sıkça ziyaret edilebilen bir alandır. Bu yüzden işinizi en iyi anlatan title (başlık) ve description (sitenin amacı) bölümlerini rakiplerinize ve tıklama oranlarına göre araştırıp anahtar kelime yoğunluğunu gözeterek oluşturuyoruz.

Her Müşterisine Özel Tasarım ve Özgün Makale Anlayışı

Web sitesi yapan firmalar kendi tasarımlarını geliştirebilmelidir. Farklı firmalar kolay olduğu için hazır tasarımları kullanırlar. Bu başlangıçta ucuz olduğu için tercih edilir. Fakat tasarımların belirli zaman dilimlerinde yavaşlaması da aşikârdır. Bu yüzden ona müdahale edebilecek kişide bilgi birikimi gerekir. Süreç bu şekilde uzar ve hizmet kalitesi düşer.

Biz müşterilerimizin sitelerine kendi içeriklerini ekleyebildiğimiz gibi içerik ekibimiz tarafında özgün makale anlayışıyla sektörel araştırmalar yapılıp müşterilerimize iletip onaylaması halinde de içerikler ekleyebiliyoruz. Uzman dokunuşlarımız ile birkaç yapılandırma ayarı da uygulayıp sitenizi Google dostu hale getiriyoruz.

Bu yüzden kendi içerik ekibi ile birlikte web tasarımını ve web yazılımını geliştiren firmamız müşterilerine ömür boyu destek sağlayabilmektedir.

Modern ve 4 Farklı Mod Mobil Uyumlu Site

Telefon, Tablet, Notebook ve PC üzerinde okumayı ve gezinmeyi kolaylaştırıcı mobil uyumlu siteler üretiyoruz.
Telefon, Tablet, Notebook ve PC üzerinde okumayı ve gezinmeyi kolaylaştırıcı mobil uyumlu siteler üretiyoruz.

Bir web sayfası günümüz teknolojilerine uyum sağlamalıdır. Teknolojinin ilerlemesi ile haliyle mobil cihazlar artmaya başladı. Bu cihazların ekranlarına eski tip siteler ölçü almadan yayılıyordu. Bu nedenle sitelerden yazı okumak çok zor olmaktaydı. Hatta çokça yaklaşıp okumak zorunda kalıyorduk. Bu da haliyle zor ve parmaklarımızı yoran bir işlemdi.

Artık sitenizin ziyaretçileri bu tür durumlarla uğraşmayacaklar. Çünkü her cihaza özel ekran ölçüsü alan sitelerimiz ekran ölçüsü kadar veri göstererek kullanıcıyı yormaz ve okunabilirliği artırmayı hedefler. Sitenizde daha uzun süre kalan müşteriden yüksek oranda dönüş alırsınız. Google için site hızı önemlidir ve Google botları daha kolay anlaşılan mobil, hızlı ve özgün siteleri daha çabuk indeksler.

Unutmayın ki Google’ın işini kolaylaştırdığınızda ödülünüzü sıralamalarda yükselerek alırsınız.

Google PageSpeed Mobil %95 Üzeri Açılma Hızı

Google PageSpeed web sayfalarını teknik açıdan denetleyerek performans ölçümleri yapar.
Google PageSpeed web sayfalarını teknik açıdan denetleyerek performans ölçümleri yapar.

Google kendi ana sayfasına hızlı ulaşıldığı gibi ya da sonuçları hızlı listelediği için kullanıcıların web sitelerine ulaşabilme hızını önemli bir ölçüt olarak belirtir. Yalnız sitenin hızı kullanılan yazılıma, sunucu özelliklerine, dağınık CSS kodlarına, yoğun ve düzensiz JavaScript kodlarına veya resimlerin ölçülendirilmeden kullanımına bağlı olarak yavaş çalışabilmektedir. Bu sorunların aşılması gerekir. AVMEK ise tüm mobil siteleri optimize edere %95 hızı garanti eder.

Google PageSpeed Masaüstü %90 Üzeri Açılma Hızı

Masaüstü kullanıcılar tek seferde daha fazla içeriği ve daha büyük resimleri görmek durumunda olduğu için mobil performansa göre biraz daha hızlı çalışmaları gerekir. İyi bir optimize sitenizi mutlaka farkedilebilir yapar. Bir linke tıkladığınızda 1 sn’den kısa süre içinde sayfalar arasında geçiş yaptığınızı düşünün. Ne kadar etkileyici! Mutlaka AVMEK ile masaüstü site performansınızı %90 ve üzeri hıza çıkartma sözü veriyoruz.

Tek Seferde Ömür Boyu Lisans

AVMEK, yaptığı web sayfalarını kullanıcılarına yıllık lisans bedeli almadan sunmaktadır. Lisans bedelleri web sayfa paketinin en az yarısı kadar olduğu bu piyasada yıllık ödeme yapmadan ömür boyu ücretsiz kullanabilme imkânı tanımaktadır.

Ücretsiz Domain ve Hosting

AVMEK, sağladığı üstün hizmetlerin etkilerini tüm müşterilerine en başta anlatır. Bu nedenle hiçbir müşterimizin aklında bir soru işareti kalmaz. Bir web sitesi yaptırmak için başvuran firmalara, web sayfası için ortalama $40 tutarındaki domain (alan adı) ve hosting (barındırma alanı) ücretlerini ilk yıl AVMEK karşılar.

Ücretsiz Ömür Boyu Teknik Destek

Web tasarım yapan firmalar çoğunlukla hizmet sonrası belirli ücretler karşılığında telefon ile ya da bir üst paket karşılığında ekstra para ödeyerek uzaktan destek ve telefon desteği hizmeti satabiliyorlar. Bu gerçekten müşteri açısından ekstra maliyet ile hizmet almak anlamına gelir. Oysaki AVMEK hizmet öncesi ve sonrası herhangi bir şekilde ücret talebinde bulunmaz ve iletişim kısıtlaması planlamaz. Mesai saatleri içerisinde telefon ile hizmet verebildiği gibi, mesai saatleri dışında mail ile ulaşabilirsiniz. Mailleriniz 10 dakika içinde cevaplanmaktadır. Hizmetinin arkasında duran bir ekip ile çalışmak sizi asla yarı yolda bırakmaz.

TIKLA ARA
WhatsApp