Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Uygun fiyatlı web sitesi için firmamızın oluşturduğu web paketleri ile sizde potansiyel müşterilerinize “merhaba” diyebilirsiniz.

Eğer her kesimine hitap eden geniş çaplı bir web siteniz varsa rakiplerinizden her zaman bir adım önde olduğunuzun farkında olmalısınız.

Ya web siteniz yoksa! Varsa bile mevcut teknolojilere hitap etmiyor veya yavaş çalışıyorsa… (Google: Geçmiş olsun sitenizi kaybettik.)

“Ucuz web sitesi yaptırmak istiyorum. O halde hazır olun: Web siteniz ucuz görünecektir.”

Unutmayın ki; önemli olan ucuz web sitesi yaptırırken firmanızın internet ortamında da ucuz bir profile sahip olmaması gerekir. 99 TL’den başlayan milyonlarca lirayı bulan rakamları internette çokça görmüşsünüzdür. Aralarındaki farkı hiç düşündünüz mü?

Uygun fiyatlı web sitesi arayışınızı bırakın ve işinizi en iyi yapanın siz olduğunu sizi tanımayan müşterilere gösterin.

Kullanıcıların %90‘ı artık internet üzerinden ucuz hizmet bulmak yerine kaliteli, uzman ve profesyonel ekibe sahip firmaları tercih etmektedir. Çünkü verdikleri para aldıkları hizmete denk gelmeyebiliyor. Bu da müşterinin mağdur olmasına ve tekrardan bir ihtiyacı olduğunda sizi aramayıp çevresine de önermemesine sebep olursunuz.

“Kısacası siz bir müşteri kaybettiğinizi zannedersiniz. Aslında kaybettiğiniz bir müşteri değil kaybolan müşterinin yakınlarına sizi tavsiye etmediği kişi sayısı kadar müşteri kaybı yaşarsınız. Umarız bu kişilerde başkalarına firmanızdan hizmet almamanızı önermesi şeklinde ilerlemez.”

Aklınıza gelen o soru, “uygun fiyata nasıl web sitesi yaptırabilirim?” olabilir. Yazımızın devamında “uygun fiyatlı web sitesi nasıl yapılır, web sayfası yaptırırken nelere dikkat edilmelidir ve sizin veya firmanız ile ilgili hangi bilgiler yer almalıdır” gibi konuları etraflıca inceleyelim.

Uygun Fiyatlı Web Sitesi Nasıl Yapılır?

Her şeyden önce firmanızın resmi kayıtlarının bulunmasını tavsiye ediyoruz. Çünkü kullanıcılar muhatap alacakları bir yetkili veya firma isterler. Firmanızın ismi, adresi veya telefonu gibi bazı bilgileri net ise web sayfası yapılması için hiç bir engel olmadığını bilmelisiniz.

Burada önemli olan konu, web sitenizi ilk kez ziyaret edecek kişilere (kişi veya hizmet talebinde bulunabilecek firma yetkilileri de olabilir) kullanışlı, modern ve yaptığınız iş için en iyi olduğunuzu gösterecek nitelikte sitelere ihtiyacınız olduğunu bilmelisiniz.

İşletmeniz için en iyi web sitesi hizmetini alabilmek için İşletme Web Sitesi Paketimizi inceleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Web Sitesi Yaptırırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Uygun fiyatlı web sitesi yaptırırken sitenize gelen kullanıcılara iyi bir deneyim sunmayı hedefleyin. Bunun için; web sitenizin hızlı açılmasına, menü akışına, iletişim bilgilerinizi kolayca sunmaya, içeriklerinizin bilgilendirici ve SEO uyumlu makaleler ile yazılmasına, sosyal medyanıza, tamamen amacına uygun kullanıma ve en önemlisi tasarımına dikkat edilmesi gerekmektedir.

Web Sitesinin Hızlı Açılması

Web siteleri kullanıcıların taleplerine ne kadar hızlı cevap veriyorsa işte o zaman kullanıcılar farkında olmadan sitenizde daha uzun zaman geçirirler. Bu durumda hem kullanıcı memnun olur hem de Google 🙂

Menü Akışı

Kullanıcıların rahatça gezinebildiği, mobil cihazlarda tuşlama hatası olmaması için her bir buton alanı mesafesini 48px ölçülerinde vermeniz gerekir. Hepimiz web sitelerinde gezinirken tıklamak istediğimiz menü veya linki tutturamayabiliyoruz. Bu hepimizi sinir eden bir durum değil mi sizce?

İletişim Bilgilerinizi Kolayca Sunmaya

İletişim bilgileriniz her zaman görünür yerlerde olmalıdır. Sizi ulaşmak isteyen bir çok kişi sitede gezinmek yerine telefondan numaranıza tıklayıp aramak istiyor. Göz ardı edilmeyecek bir durum!

İçerikler Nasıl Olmalıdır? SEO Uyumlu Makale Nedir?

İçerikleriniz size özel olmalıdır. Hizmetlerinizi birçok firma sizin sunduğunuz gibi sitesine ekleyip sunabilir. Yalnız buradaki amaç tüm hizmetleri ekleyip “müşteri kendi gelsin” demekle olmuyor. Öyle olsaydı iyi bir iş yapan ile işini özensiz yapanlar aynı kefede olurdu. Bu yüzden işinizi yaptığınızdan daha iyi siteniz anlatabilir. Hem de dünyanın 7 kıtasına 7/24 aktif olarak… Düşünün ki siz uyuyorken bile müşteriniz sitenizde zaman geçiriyor olacak. Ona vaktini ayırıp sitenizi gezdiği için güzel şeyler sunmalısınız. Önemli olan diğer bir konu ise SEO Uyumlu Makale konusudur ki gerçekten Google sıralamalarında yükselmenizi ve yeni müşterilere ulaşmanızı sağlar. Konuyu etraflıca öğrenip faydalanabileceğiniz SEO Uyumlu Makale Teknikleri yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

Web Sitesi İçerisinde Hangi Bilgiler Yer Almalıdır?

Firma isminizi, pazarladığınız bir ürün adını veya hizmetinizi mutlaka domain isminizde bulundurmalısınız. Örneğin; bir şarküteri firmanız varsa web siteniz için alan adınız, abcsarkuteri.com olabilir. Pastırma üreten bir firmanız varsa eğer marka isminizi veya ürün adınızı geçirebilirsiniz. Örnek; abcpastirma.com veya pastirmam.com olabilir.

Muhakkak bir logonuz bulunmalıdır. Kurumsal her bir firmanın işini veya ürünü grafik çizime yansıtılmış anlam barındıran yapıda hazırlanması gerekmektedir. Müşterileriniz logonuzdaki asilliğe ve profesyonelliğe kapılarak tercihte bulunabilir. Firmanız için ücretsiz logo çalışması yaparak hazırladığımız web sitesi hizmetlerimiz için web sitesi paketlerimizi inceleyebilirsiniz.

Sunduğunuz hizmetleri, firma görsellerinizi paylaşmaktan asla çekinmeyin. Firmanızın fiziki resimleri müşterilerinize güven verir. Güven veren kazanır!

İletişim bilgilerinizi eksiksiz yazın. Eğer ilgilenebilecek bir personeliniz varsa mutlaka Canlı Chat uygulamaları ekleyin. Sizi arayacak müşteriler olduğu gibi size teklif formunuz üzerinden ulaşacaklar ve Chat penceresi üzerinden ulaşabilecek potansiyel müşteriler olduğunu da unutmayın.

TIKLA ARA
WhatsApp