Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Ücretsiz SEO Testi ile bilgini test et!

Sizin için hazırladığımız çoktan seçmeli Ücretsiz SEO Testi ‘ne HOŞGELDİNİZ. ?

SEO’nu Konuştur! Bakalım Ne Kadar SEO Bilgin Var ?

⬇️ Hazırsan Eğer ⬇️

Results

#1. Web sayfamızın içeriği ilgili açıklama yazdığımız alana ne ad verilir?

#2. Hangisi geçerli bir başlık etiketi değildir?

#3. Hangisi SEO için bir kuraldır?

#4. Hangisi bir SEO aracıdır?

Bir kere daha düşün, doğruyu bulacaksın 🙂

#5. Resimleri arama motorlarının algılayacağı şekilde tanımlayan etiket hangisidir?

#6. Hangisi META etiketi değildir?

#7. rel="canonical" Nedir?

#8. Google'ın Panda güncellemesi, ______ güncellemesi olarak da bilinmektedir.

#9. Google Panda güncellemesini hangi sıklıkla yeniler?

#10. Site içinde herhangi bir sayfa eksik veya yanlış URL'e sahipse hangi hata ile karşılaşırsınız?

#11. Sitenizi yönlendirmek için hangi yöntem kullanılır?

#12. Hangisi sunucu bağlantı hatasıdır?

#13. Meta açıklama etiketleri, arama motoru optimizasyonunda ne anlama gelir?

#14. Hangisi SEO dostu URL'dir?

#15. Hangisi arama motorlarının siteyi takip edebilmesi için uyguladığımız kriterdir?

#16. Web Siteniz için bir blog sayfası oluşturduğunuzda vereceğiniz sayfa URL'i nasıl olmalıdır?

#17. Bir sitenin ana sayfasına yüksek kaliteli bağlantılar sunması aynı sitenin farklı sayfalarının sıralama yeteneğini artırmaya yardımcı olabilir mi?

#18. Arama sonuçlarında karşımıza çıkan bir yazıyı sitemize kopyalamak sitemizin de yükselmesini sağlar.

#19. Hangisi sitemap dosya türüdür?

#20. Tüm SEO işlemleri yeterliyse beklenen en faydalı durum ne olur?

#21. Mobil Uyumluluk, Google'ın önem verdiği bir durumdur.

Bitti

Ücretsiz SEO Testi İle SEO Bilgini Test Etmeye Hazır Mısın?

Burada hem bilgilerinizi sınıyoruz, hem de zamana karşı yarışıyoruz. Peki SEO konusunda ne kadar iyisin? Bunu kendine ve arkadaşlarına kanıtlamak istemez misin? Bu zorlu sınava hazırsan o zaman “Sen Değil SEO’n Konuşsun”.

Buradaki amacımız, sizlere SEO konusunda doğru bilgileri aktarmaktır. Çünkü yanlış bilinen doğrular size vakit ve maddi olarak zarara sebeiyet vermektedir. Bu nedenle küçük bir test oluşturduk. Bilinmesi gereken en temel maddeleri sizler için derledik. Ücretsiz SEO testi yapmak hemen başlayabilirsiniz. Ayrıca siteniz için bir SEO raporu talebinde bulunabilirsiniz. Sitenizi tüm detayları ile inceleyip eksik yönlerini yerinde müdahaleleler ile giderebiliriz..

Ücretsiz SEO Analizi

AVMEK olarak SEO çalışmalarında sektöre yön vermek ve bu konuda sürekli olarak alanında en iyi kişiler ile çalışmak bizleri de heyecanlandırmaktadır. Çok öncelerden beri hayatımızda önemli bir yere sahip olan SEO konusunu daha birçok web tasarım firması uygulamıyorken bizler geçmişten gelen tecrübelerimiz ile günün değişen teknolojisini ve taleplerini analiz ederek uyarlıyoruz.

Şimdiye kadar; hukuk, tatil firmaları, elektrikçi, çilingir servisleri, özel güvenlik şirketleri ve daha birçok alanda rekabeti yüksek olan kelimelerde içeriklerimizin ilk sayfalara hatta kelimelerin çoğunda ilk sıralarda yer aldıklarına şahit olduk.

Burada yaptığımız çalışmalar herşeyden önce kullanıcılara istediğini verebileceğimiz içerikler hazırlamaktı. Öyle de yaptık. Biz sitenize gelen kullanıcıların neyi aradığını ve ne hakkında bilgi almak istediğinizi iyi analiz edip bunun ile ilgili içerikler oluşturduk. Bir çok SEO danışmanlığı verdiğimiz kuruluşa ilk sıra sözü vermedik vermeyiz de. Çünkü bir bağlayıcılığı yok ve dürüst olmak gerekirse ilk sıra her zaman değişkendir.

Eğer bir firma Taksim semtindeyse ve biz onu Tekirdağ ilçesinde otururken telefondan örneğin “güvenlik firmaları” diye aratıyorsak bize bulunduğumuz ilin konumundaki en yakın işletmeleri sıraya alıp gösterecektir. Bu nedenle ilk sıra ve ikinci sıra aktif değişkenlik göstermektedir.

Bunun tam olarak anlaşılması için şöyle bir örnek belirtebiliriz. Bir firmanın ismini direk Google ‘da aratın. İlk sıra her yerde onun olacaktır. Ama bir hizmet arattığınızda o hizmeti sağlayan siteleri haliyle daha fazla rakibi bir arada görmenize neden olacaktır.

Bu nedenle SEO işlemlerinde ilk sıra sözü verilmez. Verilmesi de yanlıştır. Bunu yaparım diyen sizi ya kandırmanın peşindedir yada konu ile ilgili hiçbir bilgisi yoktur. Maddi açıdan ve itibarının için işi bilen ve referans sunabilecek firmamız ile çalışmaya başlayabilirsiniz.

Sizin için ücretsiz SEO analizi yaparız. Rakipleriniz ile kıyaslama yapar eksik noktaları hızlıca gideririz. Bu çalışmalar ışığında siteniz daha fazla kullanıcı tarafından ziyaret edilir. Sizde kalıcı olarak Google’da yerinizi sabitlemiş olursunuz. Tabii rakiplerinizde SEO çalışmasına sizden önce başlamadıysa…

TIKLA ARA
WhatsApp