Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Saç ekimi web siteleri sektöre göre hazırlanan, güncel ve dinamik web siteleri arasındadır. Bir web sitesi düşünün ki, sitenize gelen ziyaretçiler daha uzun kalıyor ve onları sitenizde kalmaya ikna eden sebepler var. Bu sebepleri sizlerle paylaşmak isteriz.

Saç ekimi kelimesinin Google arama motorlarında ayda 420.000 ‘e yakın oranda aratıldığını biliyor muydunuz? Peki, bu aramaları yapan kişilerin gerçekten ihtiyaç duyduğu için arama motorlarını kullandıklarını biliyor musunuz?

Aşağıda saç ekimi kelimesinin son 1 yıla(Aralık 2019 – Kasım 2020) ait arama yoğunluğunun grafiği bulunmaktadır.

Bu Rapor Bize Neyi Anlatıyor?

Sonuçlar

Bu sonuca göre


Saç Ekimi Web Siteleri İçin Fiyatlar

Saç ekim uzmanlarına özel web sitesi fiyatları için mutlaka bizimle irtibata geçiniz. Size en uygun paketi beraber seçelim. Yıllık yenileme bedeli yok. Domain ve hosting ücretleri ilk yıl bizden hediye.

Güncel fiyatlarımız için Paketler & Fiyatlar sayfamıza göz atabilirsiniz.

Farklı tasarımlarımızı görüntüleme için bize aşağıdaki WhatsApp numaramızdan mesaj atmanız yeterlidir. Sektörünüze en uygun çalışmalarımızı sizlere link olarak paylaşalım.

Saç Ekimi Web Siteleri – Paket İçeriği

Türkçe Yönetim Paneli - Saç Ekimi Web Siteleri

Türkçe
Yönetim Paneli

Sınırsız Sayfa Ekleyebilme - Saç Ekimi Web Siteleri

Sınırsız Sayfa
Ekleme

Ücretsiz Teknik Destek - Saç Ekimi Web Siteleri

Ücretsiz Teknik
Destek

İlk Yıl Domain & Hosting HEDİYE - Saç Ekimi Web Siteleri

İlk Yıl Domain
& Hosting HEDİYE

Kurumsal Mail Adresleri - Saç Ekimi Web Siteleri

Kurumsal Mail Adresleri

%100 Mobil Uyumlu - Saç Ekimi Web Siteleri

%100 Mobil
Uyumlu

Full+Full SEO Optimizasyonu - Saç Ekimi Web Siteleri

Full+Full SEO Optimizasyonu

Ücretsiz SSL Sertifikalı Güvenli Site - Saç Ekimi Web Siteleri

Ücretsiz SSL Sertifikalı Güvenli Site

Bana Örnek Tasarım Gönderin

Saç Ekimi Web Site Örnekleri

Saç ekimi web siteleri, profesyonel ve gelişmiş bir altyapı ile gerekli tüm işlemlerin özenle gerçekleştiriyoruz. Tüm müşteri kitlenizin siteniz üzerinden size ulaşacağı ve sizi aramayı teşvik edeceği şekilde hazırlıyoruz.

Saç ekimi sektörüne hazırladığımız çalışmaları inceleyebilmeniz için, tamamı özel olarak tasarlanmış, içerikleri tarafımızca özgün olarak yazılmış, Google SEO uzmanlarımızın onayından geçmiş ve çoğu web sitesi için Ads reklam çalışmaları yürütülmüş örnekler paylaşıyoruz.

Mobil Uyumlu Saç Ekimi Web Sitesi Örneği

Mobil uyumlu saç ekimi web sitelerimiz her cihaz ekranına özel ölçü alabilecek esneklikte tasarlanmaktadır.
Mobil uyumlu saç ekimi web sitelerimiz her cihaz ekranına özel ölçü alabilecek esneklikte tasarlanmaktadır.

Referans Site: ibrahimmedicalservices.com

Sitenizi Hangi Amaca Uygun Hazırlıyoruz?

Müşteri Tipleri

Bizim için 3 farklı müşteri tipi vardır;

Birinci müşteri tipini ev kullanıcıları oluşturur. Ev kullanıcıları sitenize doğal arama sonuçlarından ulaşabilir. Google Ads reklamları, sosyal medya hesapları ve sosyal medya reklamlardan sizlere ulaşır. İşlerini çabuk halledecek yakın bir servis ararlar.

İkinci müşteri tipi ise kurumsal bazda varlık gösteren firmalardır. Biz bunlara orta segment müşteri adı veriyoruz. Kurumsallık ve güven ararlar. İşlerini hızlı ve uygun fiyatlı gerçekleştirmeye çalışan firmalardır.

Üçüncü müşteri tip ise plaza kesimi dediğimiz kitledir. Teklif isteyen kurumsal kitledir. Biz bunlara üst kesim müşteri grubu adı veriyoruz. Bu firmaların sizde aradığı özellikler ise; firma olmanız, kurumsal kimliğinizi yansıtmanız, sosyal medyada görünür ve aktif olmanızdır. İş konusunda acil ve kaliteli görüntüye sahip web sitelerinden iş talebinde bulunurlar.

Saç ekimi web siteleri ile sitenize daha fazla müşteri çekin. Elektrikçi web sitesi yaptırın.
3 farklı müşteri kitlesini sitene çekebilirsin. Bunun için gerekli olan her şeyi biz ayarlıyoruz.

Yaptığımız tüm web tasarım çalışmaları, yukarıda bahsettiğimiz 3 farklı müşteri tipine göre hazırlanmaktadır. Biz, tüm tasarım, içerik ve logo çalışmalarımızı özgün (size özel-kimsede olmayan) olarak anahtar teslim hazırlıyoruz. Tüm süreçlerde Google SEO ve Google Ads yapılarına uygun, hızlı ve SSL güvenlik sertifikalı siteler oluşturuyoruz.

Saç Ekimi Web Siteleri İçin Analiz Yaptık

Kazanacaklarınız

Öyle bir noktaya geldik ki etrafımızda neyin olup neyin olmadığını bile telefondaki harita programlarından öğreniyoruz.

Teknolojinin bizleri getirdiği en temel nokta artık internet ortamı olmuştur. Bu dünyada teknolojinin nimetlerinden faydalanan milyonlarca insan var. Yerel bölgenizde bulunan müşterileri de memnun etmenin yolunu bulmalısınız. Siz rakiplerinizden farklı olduğunuzu hissettirmelisiniz.

Bir müşteri kazanırsın sana bir müşteri daha getirir. Memnun kaldıkları sürece sadece sizi ararlar. Ekstra reklam yapmadan bir müşteri akışın olur. Bunu kim istemez ki?

Saç ekimi web siteleri için eğer bir web sitesi yaptırmaya karar verirseniz  rakiplerinizin ne yaptığını takip ederiz.
Saç ekimi web sitelerinde rakip analizi olmadan asla bir adım atmıyoruz. Rakiplerinizi gözlemliyoruz. Müşteri kitlenizi tanıyoruz.

Eğer iyi yapılandırılmış bir reklam profilin varsa biraz daha geniş bir çevreye hizmet verebilirsin. Bu da sana ekstra kazanç ve müşteri demektir.

Reklamlarınızı amatör şekilde yönetiyorsanız verim alamazsınız. Daha fazla müşteriye ulaşmak istiyorsanız bizden profesyonel Google Ads Reklam Danışmanlığı almalısın.

Kaybedecekleriniz

Açık ve net olalım. Hiç bir şey kazanamadığınız gibi yavaşça gerileyip firmanızı kapatacak duruma bile gelebilirsiniz. İşin özü budur.

Saç Ekimi Web Sitesi Tasarımı

Saç ekimi web sitesi tasarımı, özenle ve profesyonelce hazırlanmalıdır. İşin görsel boyutu içerik kadar önemlidir. Bir kullanıcı sitenizde ortalama 3-7 saniye içinde kalıp kalmamanın kararını veriyor. Bu veriyi göz önünde bulunduğumuzda kullanıcılara az, öz ve net bilgiler sunmalısınız.

Kitleleri elinizde tutmak için mutlaka onlara anlaşılır ve basit halde içerikler sunmalısınız. Sitenize giren kullanıcı sitenizde zaman geçirdiği süre çoğaldıkta siteniz o kadar değerlenir. Bu dikkat edilmesi gereken konulardan en önemlisidir.

Saç Ekimi Web Sitesi

Saç ekimi web sitesi yapısı itibariyle hızlı çalışmalıdır. Son teknoloji sistemler ile çalışan web sitelerimiz bu talepleri yerine getirmek için dizayn edilmiştir. Özgün ve kurumsal yapıda hazırladığımız siteler sizlere daha fazla ziyaretçi getirebilecek anahtar kelimelere odaklı hazırlanmaktadır.

SEO Uyumlu Saç Ekimi Web Siteleri

SEO uyumlu saç ekimi web siteleri tüm tablet, telefon ve mobil cihazlarda yüksek hız ve performansa dayalı olarak, cihaz ekranlarına özel olarak çalışmaktadır. Daha fazla bilgi edinebileceğiniz Arama Sonuçlarında Yükselmek İçin 8 İpucu başlıklı makalemizi okuyabilirsiniz.

Saç ekimi web siteleri için tüm SEO alt yapısını kuruyoruz.
Web siteniz için SEO ayarlarını yapıyoruz. Sizin reklamsız üst sıralarda çıkabilmeniz için gerekli altyapıyı biz hazırlıyoruz.

Reklam (Google Ads) Performansı Yüksek Saç Ekimi Web Sitesi

Reklamlar bir site için oldukça önemlidir. Para verdiğiniz sistemden en iyi şekilde yararlanmak sizin en doğal hakkınız. Profesyonel olarak yönetilmeyen her reklam hesabı tıklanma sayınızı düşüreceği gibi arama oranlarınızı da düşürüp etkisiz reklam durumuna geçmektedir. İlk sayfada çıkmayan reklamlar size kazanç sağlamayacaktır.

Reklam performansı yüksek saç ekimi web sitesi ile daha fazla kullanıcıya ve gerçekten işi yaptıracak kitlenin sizi aramasını sağlayabilirsiniz.

Hazır Saç Ekimi Web Sayfası Tasarımları

Hazır saç ekimi web sayfalarının tasarım çalışmaları tarafımızdan yapılarak size özel oluşturulmaktadır. Taleplerinizi bize bildirebilir ve dilerseniz özel tasarım yaptırabilirsiniz. Harika bir tasarıma beraber karar verip geliştirebiliriz.

Yapılan tasarım ve içerik çalışmaları size özel olmaktadır. Logonuzu özgün formatta hazırlıyor ve profesyonel baskı yapabileceğiniz formatlarını (.ai, .svg, .pdf) sizlere teslim ediyoruz.

Mobil uyumlu saç ekimi web sitelerimiz her cihaz ekranına özel ölçü alabilecek esneklikte tasarlanmaktadır.
Mobil uyumlu saç ekimi web sitelerimiz her cihaz ekranına özel ölçü alabilecek esneklikte tasarlanmaktadır.

Referans Site: ibrahimmedicalservices.com

TIKLA ARA
WhatsApp