Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Profesyonel web tasarım fiyatları çok fazla merak edilen konuların başında gelmektedir. Bir web sitesi yaptırmadan önce mutlaka düşünülen konuların başında “acaba web tasarım fiyatları ne kadar?” diye düşünür insan.

Evet bugün bu konuya açıklık getiriyoruz. Fiyatların farklı olması sizi yanıltmasın bir örnek vermek gerekirse araç almak istediğinizde bile farklı modeller farklı markalar olduğunda fiyatların nasıl da değişkenlik gösterdiğini hepimiz biliyoruz değil mi? ?

Web tasarım fiyatları verdiğimizde asla bütçenizi yormaz. Çünkü uygun fiyatlı web sitesi için daha fazla hizmeti uygun fiyata alabilirsiniz.
Web tasarım fiyatları verdiğimizde asla bütçenizi yormaz. Çünkü uygun fiyatlı web sitesi için daha fazla hizmeti uygun fiyata alabilirsiniz.

Bu yüzden fiyatları yazarken nasıl bir hizmet alacağınızı size uzun uzun anlatmak isteriz. Biz yinede web tasarım fiyatlarını buraya yazalım. Bizimle irtibata geçerseniz rakiplerinizin önünde yer alabileceğiniz harika fikirlerimizden de bahsederiz.

Uygun Fiyatlı Web Tasarım Fiyatları

Kurumsal Paket: 1499 TL
İşletme Paketi – Özel Tasarım: 2999 TL
Profesyonel Paket: Fiyat Alın
E-Ticaret Gelişmiş Paketi: Fiyat Alın

Profesyonel Web Tasarım Fiyatları Pahalı Mı?

Aslında günümüz şartlarında bazı hizmetlerin yurt dışından alınmasından dolayı dolar kuruna endeksli olarak fiyatlar değişebilmektedir. Sadece dolar kuru ile değil, alan adının türü (com.tr, edu.tr, co vb. ), hosting kapasitesi veya projenin özel yazılım ile yapılmış olmasıdır. Bu gibi durumlarda firmamız sizlere nasıl bir site yaptırmak istediğinizi sorar. Planlanma size en uygun bütçe ile istekleriniz doğrultusunda gerçekleşir.

Çünkü bir firma web sitesi yaptırırken web sitesi hizmetinin haricinde bazı ücretsiz hizmetleri de almaktadır.

Yalnız, belirtmek isteriz ki bu hizmetler sadece AVMEK Creative Media tarafından alınmış hizmetlerde geçerlidir.

Firmamız alanında uzman kadrosu ile kurulu bir dijital ajans olduğu için müşterilerinin isteklerini geliştirmek, sektörüne uygun Arama Motoru Optimizasyonu (SEO) kriterlerine uygun içerikleri sitenize ekleyip logo ve diğer görsel çalışmaları konsepte uygun olarak sunar. Bu hizmet ile kendisinden hizmet alan müşterilerinin, rakiplerinden birkaç adım daha önünde olmasını sağlar.

En Ucuz Web Sitesi Ne Kadar?

Ucuzluğuna göre kalitesi, hizmeti ve kullanımı da değişkenlik gösteren bu soru başlığında atalarımızın da dediği gibi “ucuz etin yahnisi tuzsuz olur – atasözü” ile açıklanabilir. En ucuz web siteleri firmamızda 1499 TL’den başlamaktadır (Fiyatların PAKETLER & FİYATLAR sayfasında yazdığı fiyatlar geçerlidir).

Ucuza web sitesi yaptırmak isteyen AVMEK müşterileri SEO uyumlu özgün makale hizmetimizi ücretsiz alır. Burada asla kopyala yapıştır formatı ile rakiplerinizden veri almıyoruz. Okuyoruz, anlıyoruz ve size özgü yorumluyoruz. Bu yüzden içeriklerini hazırladığımız siteler özgün yazılar ve SEO kriterlerine uygunluklarından dolayı rakiplerinden önceki sayfalarda yerini alarak başlıyor.

TIKLA ARA
WhatsApp