Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Özel web tasarım, hazır web sitelerinin kişi veya firma taleplerini karşılamadığı için yapılan çalışmaya genel olarak verilen isimdir.

Özel web tasarım çalışmaları standartların dışında oluşur. İsteklere göre esneklik kazandırılarak web tasarım sürecinden geçer. Bu süreçte gelişen olaylardan ve akışlardan bahsedelim. Etkili olduğu kanıtlanmış ve sistemlerimizde kullandığımız yapılardan faydalanmanız gerektiğini düşünüyoruz.

Çünkü özel web tasarım için harcadığınız emek, zaman ve paranın geri dönüşü yoktur. Bu yüzden en doğru bilgilerle hangi adımların ne için fayda sağladığını yazımızı sonuna kadar okuduğunuzda öğrenmiş olacaksınız.

Özel Web Tasarım Projesi Yaptırırken Neleri Bilmeliyiz?

Özel web tasarım siteleri
Özel web tasarım, ihtiyaçlarınıza doğrudan ve hızlı çözüm sunabilen kişi veya firmaya özel yazılımlardır.

Standartların dışında bir talebiniz olduğunda hazır web siteleri çoğunlukla işinizi görmemektedir. Bunun nedeni hazır web sayfaları belirli kalıplara göre hazırlanır. İçerik olarak resim, yazı ve renk değişimleri yapıldığı için birbirinin aynısı fakat renkleri farklı olan kopya siteler oluşmuş olur.

Maliyet açısından uygun olsa da önemli olan firma veya ürünü anlatmak olduğu için hazır tasarım bir web sitesi kullanmak dijital imajınızı zedeleyebilmektedir.

Özel web tasarım yaptırmak istemenizin en etkili tercih nedeni bir tasarım ve yazılım ekibi tarafından geliştirilmiş olduğu gerçeğidir. Hizmet almak için araştırdığınız web ajanslarına sormanız gereken ilk soru, kendi yazılım ve tasarımlarını bünyelerinde geliştirip geliştirmediklerini öğrenmektir.

Bunu sormaktaki amaç ise ileride destek almak için yada geliştirme talebiniz olduğunda firmanın “bu sitenin alt yapısında öyle bir geliştirme mümkün değil” sözlerini duymamak içindir.

AVMEK, kendi yazılım ve tasarım çalışmalarını geliştirebilen kapsamlı web tasarım ajansıdır.

Profesyonel web sitelerinde kullanılan bazı kritik maddelerden bahsetmeden önce firmanıza ve isteklerinize tam anlamıyla ihtiyaçlarınızı karşılayabilen yeni bir siteye neden ihtiyaç duyduğunuzu anlatmaya başlayalım.

Özel Web Tasarımın Faydaları

  1. Adından da anlaşılacağı üzere özel bir tasarım ile firmanıza ait olmasıdır.
  2. Kullanabileceğiniz özel isteklerinizin olduğu bir siteye sahip olursunuz.
  3. Standartların dışında ve özel yapıda kodlandığı için performans odaklı çalışır.
  4. Siteniz Google SEO dostu olur.
  5. Siteler tarafımızdan Google AMP ile hazırlandığı için 1 saniyeden kısa sürede sayfa geçişleri sergiler.
  6. Özel geliştirilen web sitelerinde herhangi bir problem saptandığında hata bulmak daha kolaydır.
  7. Özel olarak geliştirildiği için Minor (ufak güncelleme) ve Major (büyük güncelleme) değişikliklerin uygulanabileceği gelişmiş bir altyapıya sahip olunur.

Özel web tasarım yaptırmak istiyorum” diye bir talebiniz olduğunda sonuç olarak nelere sahip olabileceğinizi hemen belirtelim.

Özel Web Tasarım Yaptırmanın Ekstra Kazançları

Kararsız mı kaldınız? Şimdi biraz daha tercih edilebilir belirgin özellikleri ile anlatmaya çalışalım.

Hazır web sitelerimizi kurarken müşterilerimizden önce olmazsa olmazlar başlığı altında bilgileri toplar ve olmasında fayda sağlayabilecek bazı özellikleri opsiyonel olarak değerlendirip paket fiyatları sunarız. Peki hazır web tasarım bir site yaptırmanın nasıl bir faydası olacak? Aslında bu tamamen standart dışı isteklerinize, farklı yazılım platformlarındaki geliştirmelere ve ayırdığınız bütçeye bağlıdır.

özel web tasarım
Özel web tasarım siteler yapılırken üzerinde ön çalışmalar yapılır. Çalışmalar müşteriye sunulur. Beğenilmesi ve hazır olması halinde yayına alınır. Hazır siteler ise örnek tasarımların canlı şekilde sunulması için elverişlidir.

Bazen hazır bir web sayfası işinizi görebilirken daha özel bir web sitesi ile ürün veya hizmeti çok daha kolay tanıtıp pazarlama imkanı sunabilirsiniz.

Hepimiz aslında gün içinde bir çok web sitesine giriyoruz. Tasarımlarını beğendiğimiz bazı siteler oluyor. Bu siteler sizin ne kadar dikkatinizi çekip etki oluşturabiliyor? Aslında cevap sorunun içerisinde gizlidir.

İstek ve şartlarınıza göre AVMEK iki farklı projeyi de özenle ve Google SEO Friendly (Google SEO Dostu) yapılarda hazırlar. Mobil ve Masaüstü hız performanslarını yüksek tutar.

Çoğu hazır web site sağlayıcılarına göre bu oldukça iyi bir geliştirme atağıdır. Çünkü hazır kalıplarımız da olabildiğince esnek yapıda hazırlanmıştır. Çoğu işlem size sunulan özel web tasarım sitesinin Türkçe yönetim panelinden rahatlıkla yapılabilir.

Hazır Web Sitelerini Kimler Kullanır?

Bakkal, manav, su tesisatçısı, elektrikçi, kasap, ayakkabı tamircisi, konfeksiyon işletmeleri ve daha bir çok küçük işletmeler hazır web siteleri kullanır. Eğer işiniz online satış yapmak ve görsele dayalı pazarlama ise hazır web siteleri işinizi görmeyebilir.

Ziyaretçilerinize özel olduklarını hissettirmeniz gerekir. Dijital dünyada kelimeler ile ürünü anlatmak yetmiyorsa bırakın siteniz ürün veya hizmeti anlatsın. Özel web tasarım sitelerinin amacı kopya olmamaktır.

Bunu neden mi yapmalısınız?

Arama sonuçlarında birçok site varken ziyaretçi sizin sitenize uğramıştır. Ona harika bir deneyim sunmak için sadece birkaç saniyeniz oluyor haliyle. Sitenizde kalıp kalmaması için renk uyumu, hızlı sayfa geçişleri ve aradığının orada olabildiğinden emin olması geçiyor. Ortalama 2 dakika kadar sitenizde kalabilen ziyaretçi eğer farklı sayfaları da gezebiliyorsa Google Analytics kodu bunu bilir.

Siteye ziyaretçi güveni oluştuğu için aratılan anahtar kelimelerinizde etkileşiminiz arttıkça Google tarafından yukarıya çıkamaya başlayacaksınız. Bu konu için detaylı bilgiyi “Arama Sonuçlarında Yükselmek İçin 8 İpucu” makalemizde bulabilirsiniz.

TIKLA ARA
WhatsApp