Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Özel web tasarımı bir çok firmanın veya proje girişimlerinin olmazsa olmaz işlerinden biridir. Neden yapılmalıdır, özel tasarımın amacı nedir, fiyatları, başlangıç işlemleri ve iş bitirme süreçlerinin nasıl ilerlediği hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

Özel Web Tasarım
Özel Web Tasarım çalışmaları en ince ayrıntısına kadar isteğinize özel olarak uzman ekibimiz ile oluşturulur. Kendi yazılımlarımızı geliştirdiğimiz için hiç bir zaman isteklerinizi “Öyle bir şey bu altyapıya uygun değil!” demiyoruz.

Özel tasarıma ihtiyaç duyduğunuz durumları kısaca bahsetmek istiyorum. Bu durumların firmadan, üründen veya projeden dolayı farklılık gösterebileceğini unutmayalım.

Özel Web Tasarımı ‘nın Pahalı Olmasının Sebebi Nedir?

Özel web tasarım; hazır sitelerin veya web site scriptlerinin yetersiz kaldığı durumlarda başvurulan özel istekleri kapsayan tasarım çalışmasıdır. İhtiyaçlarınıza göre geliştirilir. Bahsedilen özellikler siteniz için özel olarak kodlanır. Özel tasarımı bir kumaşa benzetebilirsiniz. Örneğin, iyi bir terziden iyi bir kumaş alırsanız ölçüleri de belliyse ortaya harika bir elbise çıkabilir. Bu çalışmaları yapmakta aynı duruma benzer. Yalnız işin bir de panel boyutu var ki genelde CMS (İçerik Yönetim Sistemi) olarak geçer. Bu sistemler sitenin yönetiminin yapıldığı özel bir web sayfasıdır. Neredeyse tüm kontroller bu sistem üzerinden gerçekleşir. Çünkü bir web sayfası büyük ölçüde WordPress veya özel yazılım ile yapılabilmektedir. Önemli olan burada WordPress’in ücretsiz olması değil ona müdahale edip özel işlemleri yazılım tarafında çözebilmektedir.

Ayrıca müşteri taleplerine göre de yazılım çalışmalarında WordPress veya özel yazılım çalışması da yapılabilmektedir.

Peki özel web yazılımın avantaj ve dezavantajları nelerdir hep beraber inceleyelim.

Özel Web Tasarımı Avantajları

Özel Web Tasarımı Dezvantajları

Peki Siz Hangi Özel Web Tasarım Paketi Seçerdiniz?

Özel Web Tasarım tercihleri
İşlerinizde çıkmaza düştüyseniz eğer, bize iletişim sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Sizi en iyi hizmeti almaya davet ediyoruz.

Size biraz yardımcı olalım. Öncelikle özel bir site için projeniz olmalıdır. Farklı bir hizmet sunuyorsanız ve bu hizmetin sizin tarafınızdan en iyi şekilde verildiğini belirtiyorsanız, bu hizmeti sizden iyi yapan yoksa, rakiplerinizden sizi ayıran bir özellik varsa, kullanacağınız sitede bazı özellikler sizin için olmazsa olmaz düşüncesindeyseniz özel web site tasarımını yaptırmanızı öneriyoruz.

Sonrası için bu işe ayıracağınız bütçe de önem arz eder. Size özel olan her şeyin size ait olduğunu unutmayın. Son olarak bunların dışında eğer maliyeti çok ve yaptırmak istemiyorsanız eğer hazır web tasarım fikri de değerlendirilmelidir.

Daha fazla bilgi için WhatsApp Destek Hattımız: 0(505) 075 25 55
Instagram Hesabımızdan Bizi Takip Edebilirsiniz: Özel Web Sitesi Hikayeleri

TIKLA ARA
WhatsApp