Profesyonel Web Tasarım Firması | Kurumsal Web Sitesi Fiyatları

Hosting yani diğer bir adıyla barındırma hizmetidir. Barındırma hizmeti sizin için sunucu görevi gören ve internete 7/24 bağlı olan dosyalarınızın tutulduğu bilgisayarlarda size ayrılmış klasör veya disk alanıdır.

Web sayfalarımızın hızlı çalışması için sistem yeterliliği ve internet hızı önemli bir faktördür. Bu yüzden evdeki bilgisayarınıza sunucu kurmaktansa bilinen ve güvenli büyük veri merkezlerinde barındırılmalıdır. Bu sebeple size ayrılmış bir alana 7/24 uzaktan ulaşım sağlayıp dosya güncellenebilir veya yeni bir dosya yükleyebilirsiniz.

Hosting alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Artık dikkatli olmanız gerekiyor.
Hosting alırken nelere dikkat ediyorsunuz? Artık dikkatli olmanız gerekiyor.

Sunucular Nasıl Çalışıyor?

Sunucular bir disk üzerinde birden çok müşteri için hizmet verdiğinden dolayı kesintisiz hizmet vermekle yükümlüdür. Ayrıca kesintisiz elektrik kaynağı ve hızlı interneti sayesinde elektrik gitmesi gibi bir durum ile karşılaşıldığında güç kaynakları hemen devreye girerek uzak sunucu bilgisayarlarının kapanmamasını sağlar. Çünkü yıllık elektrik internet ve bakım masrafları olmaktadır. Bu yüzden yıllık olarak ödeme planları belirlenir. Her firmanın yerleşim yeri, sunucu bölgesi, personel sayısı, bilgisayar özellikleri gibi kriterler hosting firmaları arasında değişkenlik gösterebilmektedir.

Türkiye’de En Çok Tercih Edilen Hosting Firmaları

Hosting İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Sunucu hizmeti veren firmada arayacağınız özellikleri belirtiyoruz.

Ayrıca hosting hizmeti alacağınız zaman dikkat etmeniz gerekenleri bu yazımızda sizlerle paylaştık. Bu hizmeti almadan önce iyi bir araştırma yapmalı ve beklediğiniz fiyat ve performansı bulabilmelisiniz.

TIKLA ARA
WhatsApp